Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hak upozorava vozače
Povratak na članak

Krenula blagdanska putovanja: Gužve i višesatno čekanje na graničnim prijelazima

Pomoćnik načelnika Postaje granične policije Bregana Marijan Burić je rekao kako je znatno manji ulazak vozila u Hrvatsku u usporedbi s istim vremenom prošle godine.

Komentari 11

BO
boris
12:40 19.12.2020.

kakvo sranje proizvode! Bolje bi bilo da na granici ne puütaju one koji su zdravi da u HR ne dobiju virus.

VL
Avatar Osvetnik Ernesta Fulira
Osvetnik Ernesta Fulira
16:29 18.12.2020.

Hahahahaha... vaćno da je Božinović strogo objavio ZABRANU KRETANJA od utorka. Pa do tada će svi već davno biti doma kod svojih.

VL
UR
ured11
16:31 18.12.2020.

Kako mogu putovanja krenuti? VL siluje jezik jer internetsku stranicu prepušta neukim, samo priučenim copy-pasterima...

VL
Avatar JPlesi
JPlesi
03:47 19.12.2020.

Evo i ja sam upravo na prijelazu Savske i Koturaške čekam već ima pola minute na semaforu i moram priznati da ide jako brzo..Nema zastoja i sve se odvija po dnevnom redu.Kd se upali semafor idemo svi preko njeka ii drugi stoje zatim kad se nama upali semafor mi stojimo a ostali idu.Nije nas još nitko zaustavio i zatražio nikakve nalaze niti kakav papir sve ide po dnevnom redu.Prolazi se jako glatko i svatko ide svojim putem.Razmak na cesti je 2m maske nose samo oni u Grackom prijevozu a i ima i pojedinaca koji se sami sebe boje pa u svojim automobilima sami u njima imaju maske .Sve je za sada kako treba biti a ljudi su u nekom strahu i boje se svoje sjene.Nadamo se da će tako i ostati SRETAN PUT I MIRNU CESTU ŽELI VAM JEDAN VOZAĆ BICIKLA.

VL
LL
lijepa_li si
09:37 18.12.2020.

dolaze hrvati, obiteljima svojim, rodnoj grudi, prijateljima.

VL
Avatar Golum
Golum
09:26 18.12.2020.

Dolaze rvatine da nam pricaju bajke kako je u njih u njemackoj i sa iznajmljenim bijesnim autima da nam pokazu kako je u njih super a na gumama oznaka rent a car kuce....krkani.

VL
ZV
Zvolen2
09:29 18.12.2020.

Stižu Bosanci !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.