Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opasna zezancija

Šokantan video: Gurnula prijateljicu s mosta: 'Mogla ju je ubiti'

Foto: Screenshot/YouTube
1/3
09.08.2018.
u 12:41

Moja kći će se dugo oporavljati, rekla je majka ozlijeđene djevojke

Polomljena rebra, ozljeda pluća i nekoliko ogrebotina rezultat su zezancije tinejdžera koja je mogla završiti kobno prilikom kupanja u rijeci Lewis u američkoj saveznoj državi Washington.

Incident je kamera na kojoj se vidi kako djevojka (16) stoji na mostu dok je prijatelji nagovaraju da skoči u rijeku. Ona je zbog straha odbijala skočiti te je nekoliko puta rekla ''ne'' na opetovane pozive. 

Nekoliko trenutaka poslije prijateljica ju je gurnula rukama te je djevojka pala u vodu s gotovo 19 metara visine. 

– Moja kći će se dugo oporavljati. Mislim da bi se ona (prijateljica koja ju je gurnula) trebala sama javiti policiji i shvatiti da je pogriješila. To nije u redu, mogla ju je ubiti – rekla je majka ozlijeđene djevojke. 

Poznat je identitet djevojke koja je gurnula prijateljicu, no njezino ime nije objavljeno, prenosi Daily Mail

Ključne riječi

Komentara 7

TH
thu
13:59 09.08.2018.

Mlad lud i nabrijan odeš na brzinu pod ledinu...

Avatar babas
babas
08:41 10.08.2018.

19 metara? To je kao da skačeš sa nebodera u u vodu iz 7 ,8 kata. I sa puno manjih visina ljudi znaju polomiti kičmu ako nezgodno padnu u vodu.

IM
Immanuell
13:25 09.08.2018.

Tinejdžere zna ponijeti atmosfera, naprave glupost dok kažeš "miš". Previše hormona, malo mozga, cura skoro završila u vječnim lovištima. Nije trebala stati na rub ako ne misli skočiti, ali kako inače privući pažnju, možda neki Matthew, Derek ili Shawn gleda,, mora se svidjeti...... Tako je to kad si turbo mlad......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije