Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon odvraćanja

Grupa migranata pucala na hrvatsku policiju? Specijalci ih pratili prema BiH, jedan metak pogodio krošnju

Patrola s graničnom policijom BiH u Zvorniku, mjestu na kojem preko Drine ulazi najviše migranata
Armin Durgut/PIXSELL
21.09.2023.
u 13:27

Pucnjavu su prijavili pripadnici SJP-a Osijek nešto prije 16 sati, a sve se navodno dogodilo u mjestu Koranski Lug na samoj granici s BiH. Nejasno je tko je zapucao, migranti, krijumčari ili netko treći. Policije obje države istražuju slučaj.

Skupina migranata navodno je jučer poslijepodne zapucala prema hrvatskoj policiji, javlja Jutarnji list. Navodno su specijalci na području Karlovačke županije prijavili kako je iz skupine migranata koje su odvratili prema BiH zapucano prema njima. 

Pucnjavu su prijavili pripadnici SJP-a Osijek nešto prije 16 sati, a sve se navodno dogodilo u mjestu Koranski Lug na samoj granici s BiH. Nejasno je tko je zapucao, migranti, krijumčari ili netko treći. Policije obje države istražuju slučaj. 

Policajci pucanje nisu nisu vidjeli, ali su začuli pucanj iz vatrenog oružja, a zatim i zvuk zrna koje je pogodilo granu u krošnji na hrvatskoj strani, u njihovoj neposrednoj blizini.

Jutarnji dalje piše kako su istog popodneva i splitski policajci koji dežuraju na tom terenu prijavili da su čuli još dva pucnja na suprotnoj strani granice, no nije bilo naznaka da su meci bili usmjereni na njih.

U PU osječko-baranjskoj, čiji su policajci prijavili pucnjavu, zasad nemaju informacija o incidentu. 

O svemu se oglasila karlovačka policija. Priopćenje čitajte ovdje.

Ključne riječi

Komentara 21

KR
krujan
13:35 21.09.2023.

Posvađali su se oko stanova koje im daju Tomašević i Možemo, nisu se mogli dogovoriti kome ide penthouse.

ME
medvedgrad
13:41 21.09.2023.

Opet pucanje na Hrvatsku iz BiH.

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
14:00 21.09.2023.

Inženjeri ili doktori, kaj veli pusička?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije