Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrška

Grubišić o podršci Vrkiću: On neće lagati i krasti

Vrkić i Grubišić (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
20.02.2013.
u 12:27

– Želimo afirmirati treći put rješavanja krize koji ima vrlo kratak program: "Nećemo lagati, nećemo krasti i pravedno ćemo dijeliti ono što je zajedničko" – rekao je Grubišić i dodao kako Vrkić utjelovljuje te vrijednosti.

Nezavisni zastupnik Ivan Grubišić na konferenciji za medije u Saboru dao je podršku Ivici Vrkiću kao nezavisnom kandidatu za gradonačelnika u Osijeku.

– Želimo afirmirati treći put rješavanja krize koji ima vrlo kratak program: "Nećemo lagati, nećemo krasti i pravedno ćemo dijeliti ono što je zajedničko" – rekao je Grubišić i dodao da Vrkić utjelovljuje te vrijednosti.

Vrkić se zahvalio na podršci i dodao kako je cijela Hrvatska moralno ugrožena zbog vlasti koje su vladale, a nisu služile narodu.

– Pogotovo je to slučaj u Slavoniji gdje se loše živi jer nitko nije brinuo o tome narodu – rekao je Vrkić.

>>Don Ivan Grubišić ide u utrku za splitsko-dalmatinskog župana

Komentara 28

DO
Doglavnik
13:28 20.02.2013.

Ma daj tz. don gubi se u mirovinu majke ti zgadio si se nama mladim postenim Hrvatima koji vjeruju u Boga, koji imaju obitelj i djecu, koji zele svojoj djeci ostaviti zdravu i perspektivnu buducnost kao i drzavu Hrvatsku ! Kakav si ti vjernik i politicar a trgujes sa Milanovicem !?? Sutis u HR Saboru dok opljackase Hrvatsku ! Ti si maskota , sram te bilo !!

CM
crna mamba
13:39 20.02.2013.

Koji par... Jedan izdao i crkvu i narod a drugi promijenio sve stranke i sada nastupa kao "nezavisni" koga podupire SDP i pričaju o poštenju, hehehe da poludiš, zanima me koliko će glasova dobiti. Ako dobiju više od 10% onda nismo ni zaslužili da nam bude bolje, neka nam je dragi Bog na pomoći.

TO
Toni50
12:45 20.02.2013.

Grubišić o podršci Vrkiću: On neće lagati i krasti; onda nije Hrvat...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije