Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oporba podijeljena
Povratak na članak

Grmoja: Zakon protiv govora mržnje uništio bi posljednju oazu slobode

Kazneni zakon već je predvidio sankcije za prijetnje i uvrede, ali slabo se primjenjuje

Komentari 9

PP
pp
20:35 18.01.2018.

Totalitarna ljevica i globalistički establišment žele zabraniti ljudima koji misle drugačije da slobodno govore pod krinkom "govora mržnje" i "lažnih vijesti". Nema gorih lažova od mainstream medija na Zapadu. Očito i lako dokazivo je da lažu. Pa i sami to priznaju, na kraju.

VL
SN
Samo naprijed
19:12 18.01.2018.

Grmoja, da li su i Nijemci protiv slobode govora jer je ministarstvo pravosuđa (pod ingerencijom SPD-a) već uvelo sličan zakon? I vlasnik FaceBook-a Zuckerberg je “kreten” jer priprema blokadu komentara koji vrijeđaju šire mržnju. Širenje mržnje i prijetnje su slobodaa govora? Možda za vas.

VL
Avatar superhik74
superhik74
17:49 18.01.2018.

Treba ga nazvati pravim imenom : Verbalni delikt. Isto je napravila bivsa SFRJ prije raspada ali ni to nije sprijecilo raspad. Sve se vraca natrag u Jugoslaviju. Nedostaje jos samo stafeta i "Dan Mladosti" na stadionu Partizana u Beogradu u ponovnom "bratstvu i jedinstvu".

VL
DI
Diesel
18:56 18.01.2018.

Slobodno pustite ove nacionaliste da jos malo laju, gotovi su, nacionalizam je propao. Nista ne dirajte, urusili su se isto kao KPJ krajem osamdesetih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.