Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKRŠAJ NA FACEBOOKU

Grmoja prozvao Vrdoljaka: 'Nazovi V radi neplaćanja poreza'

Nikola Grmoja
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
16.11.2016.
u 20:16

Navodi kako je “poznato da HNS baš i nije utemeljen na poštenju i konzistentnosti zastupanja stavova”

Mostov zastupnik Nikola Grmoja prozvao je večeras na Facebooku predsjednika HNS-a Ivana Vrdoljaka da je sa bivšom šeficom Porezne uprave Nadom Čavlović Smiljanec dogovarao da se njegovu prijatelju, osječkom poduzetniku Željku Bilošu ne naplati porezni dug.

“Nazovi V radi neplaćanja poreza“, bio bi hitchkokovski sukus slučaja u kojem gospodin Ivan Vrdoljak, danas veliki borac protiv korupcije kod teško kazneno optužene SDP-ovke Nade Čavlović Smiljanec telefonski sređuje da njemu bliski osječki poduzetnik Željko Biloš ne mora platiti ogromni porezni dug, napisao je Grmoja u statusu.

Navodi kako je “poznato da HNS baš i nije utemeljen na poštenju i konzistentnosti zastupanja stavova”.

- Ipak bi trebali znati da se mi sjećamo svega toga i danas kada se gospodin Vrdoljak navodno silno zalaže za porezni USKOK. Radilo se o svoti od čak 9,5 milijuna kuna koje je Biloš dugovao Poreznoj upravi, a Vrdoljak je kod tadašnje šefice Porezne uprave Nade Čavlović Smiljanec dogovarao da se pričeka s naplatom.

Pitam se kako je moguće da je i iz toga slučaja gospodin Vrdoljak izašao neokrznut, a svi drugi akteri zaradili su optužnice USKOK-a, napisao je Grmoja.

>> Most nagovara Nikolu Grmoju da se kandidira za župana

Komentara 11

Avatar Anemični HDZ
Anemični HDZ
20:38 16.11.2016.

prava pitanja su postavljena.... pa moguce je jer kontroliraju policiju, dorh, uskok i sudstvo

GU
gustirna
22:02 16.11.2016.

bas me zanima da li grmoja zna tko sada stiti novi list koji je duzan poreznoj desetine miljuna kuna....

FD
franjo.durinic
21:13 16.11.2016.

Prijavi ga kod njegovog uskoka Hahaha -u nedostatku dokaza prijava je odbačena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije