Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOKALNI IZBORI

Most nagovara Nikolu Grmoju da se kandidira za župana

Grmoja
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
15.11.2016.
u 07:00

Grmoja je jedan od ključnih arhitekata platforme Most, a u stranci kažu da se dokazao kao zastupnik i vrstan organizator

Most nagovara Nikolu Grmoju da se kandidira za dubrovačko-neretvanskog župana, potvrđeno je jučer neslužbeno Večernjem listu iz izvora bliskih predsjedniku stranke Boži Petrovu.

Grmoja je jedan od ključnih arhitekata platforme Most nezavisnih lista. U stranci ga smatraju najboljim kandidatom za župana jer je prepoznat na lokalnoj razini, a nacionalnu prepoznatljivost dao mu je angažman na parlamentarnim izborima u 10. izbornoj jedinici. Dokazao se i kao saborski zastupnik i izvrstan organizator, tumače u Mostu, u kojemu Grmoja aktivno sudjeluje u pripremi unutarstranačkih izbora najavljenih za prosinac.

Informacija o Grmoji kao vjerojatnom kandidatu za župana prva je potvrda nekog Mostova kandidata za lokalne izbore. Proteklih dana nagađalo se o bivšem premijeru Tihomiru Oreškoviću kao mogućem Mostovu kandidatu za gradonačelnika Zagreba, no ta informacija nije ni potvrđena ni demantirana. U Mostu potvrđuju kako namjeravaju istaknuti vlastitog kandidata za gradonačelnika, u igri su tri kandidata, no o imenima ne žele govoriti.

>> Grmoja: Pljačku Vrdoljaka i Milanovića osjetit će svaki hrvatski građanin na svojoj koži

>> Prije točno godinu dana održani su izbori na kojima je Most iznenadio, evo što su tada govorili

Komentara 6

SI
Sinnsinn
09:12 15.11.2016.

most polako ali sigurno postaje svoja sušta suprotnost. borili su se protiv političkog establishmenta mantrama "mi smo drugačiji" a sada svakim danom samo dokazuju da su potpuno isti. glorificiranje određenih osoba i uvjerenje u njihovu svemogućnost i nepogrešivost jako podsjeća na neka stara vremena kulta ličnosti.

PA
patosam
08:25 15.11.2016.

Grmoja je izabran za zastupnika u 6. izbornoj jedinici.

DU
Deleted user
10:58 15.11.2016.

Ovo je za ne belivit! Pa do ne tako davno su smanjivali županije , ukidali lokalnu samoupravu, ... A sad bi bili župani. To je ono radno mjesto na kojem imaš dnevno posla 15 minuta, kako je to iz prev ruke objasnio Radomir Čačić, koji je također bio župa. A plaća ministarska, kartice, auto, vozač, krasan ured....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije