Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Knjiga Martine Dalić

Grmoja: 'Jedino će se Most suprotstaviti ortačkom kapitalizmu u HDZ-u'

Nikola Grmoja
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
30.10.2018.
u 12:54

O ljudima koji su bili na promociji, Grmoja tvrdi da to pokazuje da to nema veze s političkim strankama

Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja nije, kaže, stigao pročitati knjigu Martine Dalić, ali nije imao ni potrebe jer smo, tvrdi, danima bombardirani što izvadcima iz te knjige što nastupima Martine Dalić u informativnim emisijama, posebno javne televizije.

– Sve teze su već izrečene. Ono što je zanimljivo da imamo na snazi jednu promjenu taktike, prvo se govorilo da je Most sve znao, a sad smo diletanti koji su dolazili s nekakvim svojim modelima.To pokazuje da je ovo jedna dobro smišljena i medijska operacija, a što se tiče samog predstavljanja skupili su se ortaci da pokažu tko zapravo vlada Hrvatskom. Mislim da je sada svim građanima jasno s čim se mi borimo od naše pojave na političkoj sceni, sa svim tim tipovima smo mi došli u određeni sukob. Mislim da im je jasno zašto je Most meta i zašto nas treba eliminirati s političke scene, odnosno zašto nas je trebalo maknuti iz Vlade, jer smo bili jedina brana upravo tim ortacima – kaže Grmoja te dodaje kako će Most u budućnosti biti jedina opasnost za HDZ jer ne samo da je njihov cilj obračunati se s tim ortačkim kapitalizmom nego sada imaju i iskustvo koje im je potrebno.

>> Pogledajte kako je bilo na predstavljanju knjige Martine Dalić

O ljudima koji su bili na promociji, Grmoja tvrdi da to pokazuje da to nema veze s političkim strankama.

–  Imali smo jednog bivšeg ministra iz SDP-ove Vlade, tu je bio i Emil Tedeschi koji je bio jedan od najbližih prijatelja Zorana Milanovića, bivšeg premijera, tako da se ovdje ne radi o jednoj stranci nego o strukturama koje upravljaju Hrvatskom – nastavlja Grmoja.

O istražnom povjerenstvu za Agrokor kazao je kako je očekivao da će vladajući dopustiti da se ono formira.

– Oni opet vade na istu foru, a to je da se vodi nekakav postupak. Odluka o istražnom povjerenstvu napisana je tako da bi se izbjegle te priče jer govori samo o Hotmailu, međutim oni ni to ne žele dopustiti. Stavili su to na raspravu i očito žele zaključiti priču, cijela operacija medijska i politička iza koje stoji Hanza medija i HRT čija je urednica bila moderator na predstavljanju pokazuje da je cilj da se priča zaključi – zaključuje Grmoja.

>> Pogledajte sukob Nikole Grmoje i Andreja Plenkovića u Saboru

Komentara 11

KO
koraknaprijed
13:06 30.10.2018.

Ako je nesto pokazala ova knjiga pokazala je koliko je MOST dvolican i Petrov ne sposoban za pozicije koje su htjeli prigrabiti.

JA
jackiechan2
13:20 30.10.2018.

pokrij se ušima grmoja, tko je doveo Bricelja i Besaka nego MOST

DU
Deleted user
13:38 30.10.2018.

MOST -kako to debilno zvuči ?! Što ste vi napravili u životu ? Petrov se borio za stolac predsjednika Sabora više nego za Hrvatsku i pobježe mu,Grmoja se borio da bude šef obavještajnih službi i pobježe mu,Bulj se borio daa bude župan i pobježe mu....Bijeda i jad došla iz MANDARINACOUNTY i oni bi vladali. Činjenica je da niti jedan, niti drugi nemaju blage veze o ekonomiji i oni bi se prepucavali i omalovažavali doktore ekonomije.Psihijatar i povjesničar se baš kuže u ekonomiju , jer eto oni svakog 5. u mjesecu odu na poštu platiti račune. Iz Slavonije je otišlo dosta ljudi , a da je Agrokor spašavao MOST ne bi nitko ostao.GADI MI SE PLENKIJEV HDZ , ALI IDIOTI MI SE JOŠ VIŠE GADE ( Petrov,Grmoja,Bulj,Pernar,Maras,Mrak-Karitas,Bauk,Grbin,Beljak.....nastavi niz ).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije