Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'HDZ-u se sprema krvoproliće'

Grmoja: Jandroković će klimati glavom i iza novog vođe HDZ-a

Bjelovar: Plenković, Butković i Jandroković na otvorenju pruge Gradec - Sveti Ivan Žabno
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/3
29.03.2022.
u 13:54

Očigledno je da je koruptivna struktura u HDZ-u pred pucanjem i da su i oni svjesni kako je ovakvo stanje neodrživo, rekao je Grmoja

Potpredsjednik Mosta i saborski zastupnik Nikola Grmoja danas je u Vukovaru prokomentirao još jednom svoje tvrdnje kako čuje da se u "HDZ-u sprema krvoproliće". Dodao je kako saborski zastupnici čuju što se priča i da je to što je rekao rezultat tih priča.

-Čuđenje Andreja Plenkovića na konferenciji za novinare kada se zgražao jer je uhićen ministar Damir Horvat bio mi je pokazatelj da Gordan Jandroković i Davor Božinović rade protiv Plenkovića. Nema šanse da ministar Božinović nije znao da se sprema uhićenje Horvata o čemu je Plenković bio neinformiran. Očigledno je da je koruptivna struktura u HDZ-u pred pucanjem i da su i oni svjesni kako je ovakvo stanje neodrživo, rekao je Grmoja.

Na novinarski upit kako komentira izjave Božinovića i Jandroković da su zgroženi njegovim riječima Grmoja je rekao da je to očekivano.

-Vidjet ćete kada dođe do promjena u HDZ-u i kada Gordan Jandroković ponovno bude iza nekoga novog predsjednika klimao glavom da sam bio u pravu, istakao je Grmoja.

Prema njegovim riječima jedino logično rješenje za sve što se događa danas u Hrvatskoj su novi izbori. Podsjetio je kako je Most podnio zahtjev za raspuštanje Hrvatskog sabora ali i da SDP i Možemo iz nekoga svoga razloga ne žele podržati tu inicijativu. Ipak, opčekuje da će i unatoč tome prikupiti dovoljan broj potpisa saborskih zastupnika kao i da je potrebno Andreja Plenkovića "natjerati" da u Saboru brani ministre koji su pod istragom Uskoka.

Nikola Grmoja u Vukovaru je bio povodom osnivanja Koordinacije Mosta za Vukovarsko – srijemsku županiju za čijeg je predsjednika izabran Domagoj Vitovski. Kazao je kako Most kreće u osnivanje podružnica u Slavoniji te da će u budućnosti Most na istoku Hrvatske biti znatno aktivniji i vidljiviji.

VIDEO Tomašević otvorio novouređeni Savski most: 'Konstrukcijski je ojačan, otporniji na potrese'

Komentara 3

Avatar Mudlin
Mudlin
14:01 29.03.2022.

A jel grmonja tu izjavu ovjeril kod javnog bilježnika?

IL
ilustrator
14:28 29.03.2022.

u srazu pučista i andreja uvijek bi izabrao andrejevu stranu!

DU
Deleted user
14:41 29.03.2022.

kao i u svakoj drami nakon uvoda, zatim zapleta i vrhunca došlo je do vremena obrata koji će odlučiti konačan rasplet. da se puno ne lažemo traži se model ako je ikako moguće ostati i dalje na vlasti. ako se to uspiju dogovoriti, ostaje samo jedna stvar - poslati isturenog igrača koji će izaći pred kamere, reći par klišeja o domoljublju, promjenama i da je ovo novi smjer koji nema nikakve veze s onim od prije, a nikakve, ama baš nikakve s onim od još prije. izgleda jednostavno. e to je najteži dio, puno je tu super-ega. kako c. ronaldu reći da neće biti kapetan, da neće igrati od prve minute, ili najtežu stvar da je messi bolji od njega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije