Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon Antikorupcijskog vijeća
Povratak na članak

Grmoja: HDZ je potučen do nogu; Habijan: Oporba koristi Kovačevića za svoje ciljeve

Habijan je istaknuo kako nije istina da se HDZ bojao saslušanja Dragana Kovačevića. Ahmetović je kazala da je smiješno kako Zekanoviću smeta svjedočenje Kovačevića, koji bi mogao otkriti neke stvari.

Komentari 20

DU
Deleted user
02:24 07.10.2022.

Zašto se ne priča o tome da je danas Kovačević rekao da su potpisali memorandum jer je tako Plenković naredio!

VL
DU
Deleted user
02:26 07.10.2022.

Kakva je to lopovska mreža pa mi nismo ni svjesni. Kovačević, Ćorić i Plenković izgleda da su oni samo dio ove sheme izvlačenja novaca.

VL
PR
prahrvat
07:54 07.10.2022.

Zanimljivo! Kovačević postao superman, heroj istine i pravde - posve istim ljudima koji su ga do jučer gadili svim mogućim pogrdnim riječima.

VL
JC
Jedan Crni
00:22 07.10.2022.

Gledao sam onu farsu sa Kovačevićem i lik nije rekao apsolutno ništa, osim što je pokušao ispasti heroj, a znamo tko je.

VL
Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
06:29 07.10.2022.

Svaka normala i inteligentna osoba, recimo neki Marsovac koji nema pojma tko je HDZ a tko sekta MOST i ostale jade iz oporbe prvo bi pitao: "Jel' ta rafinerija radila sa dobiti ili gubicima?" Nakon toga bi isti taj Marsovac zapitao:" Pa zašto to shranje niste zatvorili prije 20 godina kad je činilo toliko štete kompanijama i okoliši?" Grmoja i ostali jadnici bezumno i uporno hoće staviti teret neke krivnje Plenkoviću za mudru odluku da podržava odluke kompanija koje donose koristi i njima i državi a te odluke "kuhali" su se još u kuhinji Zorana Milanovića a dovršili izvrsnim dogovorom sa MOL-om da renovira riječku rafineriju koja je dostatna za sve naše potrebe i još preko toga. Serća za Hrvatsku, Hrvate i Plenkovića je što mudri Marsovci ne čine domovinsku oporbu već Grmoja, Grbin, Benčićka, Taritaška, Škoro, Penava i naravno Bulj.

VL
Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
06:40 07.10.2022.

Laprdanje osoba koje pojma nemaju o onome što pričaju.

VL
BA
Barba56
02:15 07.10.2022.

Istina , ocito da je sebi najvaznija a i da si je umislila da netko potvrdjuje to sto ona kaze . Nazalost samo je sve vise i vise odurnija a trebao bi joj netko kazati da se kod Hrvata ne kaze kad netko pjeva da taj netko reve , ako zeli neku istinu da sazna onda se ne kaze da ce taj netko propjevat i jos puno toga .

VL
DU
Deleted user
11:56 07.10.2022.

Ovo i slijepac vidi da je ovaj igrokaz i predstava režirana od strane ovog spletkaroša Grmoje i ove komesarke Ahmetović - i svima je jasno u Hrvatskoj da je opet propao cirkus ove jadne oporbe da poentira - drug Grmojaa opet potučen do nogu po tko zna koji put - neka, neka tako i treba

VL
KO
Kološanin
07:32 07.10.2022.

Tragikomična predstava nemoćne, bezidejne i ograničene kukavelji od oporbe, u režiji Mostovog genijalca Grmoje, a o trošku hrvatskih poreznih obveznika.

VL
Avatar HajdukLika
HajdukLika
07:08 07.10.2022.

Dok je Plenkare, HDZ ne gubi, dragi moj Grmoja. Zašto? Zato jer mu nitko od vas nije ni do koljena.

VL
PR
prahrvat
07:56 07.10.2022.

Jucerašnja objava Ine o rafineriji u Sisku prava je pljuska organizatorima ovog morbidnog saslušanja heroja Kovačevića. 👈

VL
Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
03:14 07.10.2022.

Na žalost rafinerija je radila goleme minuse i prirodno je da se ugasi, isto kao što su se ugasila i brodogradilišta i jugoplastike... itd.. itd... To šta se na tome žele zaraditi politički poeni je još gadljivije za gledat. Jer da građani plaćaju minuse od rafinerije, onda bi oporba bila glasna zašto se plaćaju minusi kao što je glasna kod slučaja debeljaka i brodosplita...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.