Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predložio izmjene zakona
Povratak na članak

Grmoja: Antikorupcijsko vijeće uskoro ima sastanak s državnom odvjetnicom o aferama

Na zatvorenom sastanku ćemo komentirati aktualne istrage – i Kutinu, i ono što se događalo u Međimurju, ali i slučajeve za koje dobivamo predstavke građana u kojima se žale na rad DORH, predstavio je Grmoja

Komentari 4

Avatar southman
southman
13:48 24.09.2021.

Ovo je onaj što je branio Posavca a ovaj priznao kazneno djelo. Ako on nije najbolji izbor za voditi Antikorupcijsko vijeće onda ne znam tko jeste. Pa stvarno tko još može glasati za MOST !?

VL
Avatar horuk
horuk
13:10 24.09.2021.

Grmoja se bunio zbog privodjenja ljevicarske ikone Posaveca zbog korupcije. Grmoja nije prihvatio Posavecevo priznanje da je bio koruptan jer Grmoja prestavlja stranku Most koja se intenzivno bori protiv korupcije i njima je samo onaj koruptan za koga oni to odluce da je! Lijevi drugovi to nikako ne mogu biti. Kao zetoncici za lefte i antife glume narodnjacku opciju ali za lefte rade prljavi posao, znaci jos gori su od Beljkova HSSa. Zetoncici i u Splitu odano rade za bracni par "Pametno" jer su njih dvoje vrlo pametni a Most voli kada im samozvano "pametna" jugoljevica kaze koga oni moraju kao dresirani napadati.

VL
Avatar Narod
Narod
23:34 24.09.2021.

Grmoja spasavao Mladena Bajica u vrijeme Karamarka, sve jasno.

VL
Ivan_Žižak
13:29 24.09.2021.

Ovog čovjeka nake prati sreća i blagoslov jer je jedan od nekolicine korektnih saborskih zastupnika. Zato ga je jugo-kamarila i postavila na ovu poziciju jer dobro znaju da to što se pokralo i otelo u posljednjih stotinjak godina od Hrvata i kako bestijalno je zatirano sve što vrijedi da će to morati i moći biti raspravljeno tek na POSLJEDNJEM SUDU kad će Gospod konačno OSLOBODITI i svoje sljedbenike razdvojiti od mračnih sila zla i njihovih sljedbenika koji neka su prokleti!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.