Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PITANJE UVOĐENJA RODA 'X'
Povratak na članak

Grlić Radman: Hrvatski pravni poredak ne poznaje neutralni spol, Božinović i ja imamo isti stav

To je hrvatsko nacionalno zakonodavstvo i tu nas dvojica ministara dijelimo isti stav i vrlo sam iznenađen da se stvorila buka ni od čega, rekao je Grlić Radman

Komentari 11

Avatar Jopa
Jopa
17:01 23.07.2021.

Smijenite stručnu službu u MVEP!

VL
IM
Imanasjoš...
18:57 23.07.2021.

što je s bosanskim lopovlukom kad će tomu kraj doć

VL
SA
sani1
18:32 23.07.2021.

A što je onda on?

VL
OB
obican
19:50 23.07.2021.

E moj radmane, brine te neutralni spol, ali te ne brine banana u kojoj je drzava? Neprocijenjivo

VL
DU
Deleted user
18:31 23.07.2021.

Ja nisam LBGT al cu namjerno stavit X. Pa da vidimo. To bi svi trebali napravit.

VL
PV
prcko.vita
20:17 23.07.2021.

Ma stavit ćeš ti i deset spolova samo kad ti zaprijete iz EU masoni da nema novca... to je sve već viđeno...

VL
Avatar Cohen
Cohen
12:26 24.07.2021.

Da "to je politička odluka (da li transrodnost postoji" ili ne) !?. I "nijh dvojica ministara odavno imaju isti stav o tome".(!?) Stav? Kome li se sve ne povjeri ministarska fotelja ! Sa svojih malih tronožaca (ako ih uopće imajuju i ne sjede na zemljanom podu), uz otvorena ognjišta nasred izbi, a kroz male, majušne prozorčiće s pogledom tek na okućnicu, u životu bez putovanja, interneta, televizije. kniga ili bilo kakvih drugih sredstava naobrazbe, ponajmanje na bazi osobnih iskustava o pojavnostima u ljudskoj vrsti, ovi "mudraci" ukazima, u ime cijele jedne države, k tome i članice EU, odbijaju prihvatiti ono što jest, što postoji i što druga, napredna društva ne samo priznaju, nego i afirmiraju im postojanje u svojim socijalnim i inim politikama ! O ljudskim sudbinama tih koji se "brišu" iz postojanja - tko bi, po ovim mudracima i Vladi koja ih je imenovala, trebao brinuti? S kojim se to zemljama Republika Hrvatska svrstava u isti koš u 21. stoljeću? Čisti srednji vijek i još dublje, dalje.... Ignorancija, zatucanost netolerancija, par excellance. Što je slijedeći korak? Istrebljenje drugačijih?

VL
Avatar Vakserčina
Vakserčina
07:57 24.07.2021.

Implementacija Istanbulske konvencije teče polaaaako. Jedva primjetno. Za desetak godina bit će cjela abeceda rodova kao i korone

VL
PL
@ploto@
06:21 24.07.2021.

Neoliberalizam je gori od nacizma,fašizma I komunizma zajedno.To je zastrašujuća I neizlječiva bolest ,kopja terorizira sve normalne ljude na planeti !!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.