Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijevremeni izbori
Povratak na članak

Grgić ispred Oršulića, SDP osvojio Novu Gradišku

Koalicija okupljena oko HDZ-a osvojila je pet, neovisna lista bivšeg gradonačelnika Željka Bigovića četiri, a HDSSB jedno mjesto

Komentari 2

MA
Marko1337
16:08 04.04.2016.

Nova Gradiška je u prošlom sustavu bila leglo srba i jugosmradova, a na žalost većina toga je tu i ostala i danas ili se vratila iz pašaluka. Zato za taj grad nema nade.

VL
VI
VisAVis2
16:22 04.04.2016.

sdp= 7, hdz 1=5, hdz 2=4, hdssb =1 ili 7 naprama 10, i to vi zovete nadmoćna pobjeda SDP-a! Sramotna ona opcija koja digne ruku za proračun, ova pobjesa sdp-a je samo uvod u nove izbore!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.