Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA BOŽIĆNIM PRAZNICIMA

Greta Thunberg zatražila malo odmora: 'Ne možete ovo stalno raditi'

Greta Thunberg
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
15.12.2019.
u 14:07

Proglašena je Timeovom osobom godine, a nedugo nakon toga se pridružila tisućama studenata u talijanskom Torinu.

Greta Thunberg, aktivistica za klimu koja posljednjih mjeseci sve upozorava na klimatske promjene kojima je najčešće uzrok čovjek. 

Kako bi to dokazala, nigdje nije htjela putovati zrakoplovom zbog štetnih plinova pa je tako putovala automobilom, brodom i vlakom.

No, priznala je kako joj sada treba malo odmora od silnih summita o klimi kojima je nazočila. 

- Bit ću doma za Božić i onda ću uzeti odmor tijekom praznika. Morate se odmoriti. Ne možete ovo stalno raditi - rekla je Greta i dodala da ne zna koliko će dugo odmarati, ali ne predugo. 

Proglašena je Timeovom osobom godine, a nedugo nakon toga se pridružila tisućama studenata u talijanskom Torinu, kako bi natjerali vladu da radi više po pitanju ugljičnih emisija. Tamo je doputovala vlakom i automobilom, javlja Reuters. 

Ključne riječi

Komentara 27

Avatar mofo
mofo
16:06 15.12.2019.

Ajd malo i nama odmora od nje, hvala joj...

21
215794
15:51 15.12.2019.

Ova mala ide mi na zivce!

AA
aabbcc
15:34 15.12.2019.

Gdje su sada ta silna drustva da zastite djecu od zlostavljanja odraslih. Uhvatili se za ovo dijete ko pijan plota i ne vide djecu koja stradavaju u ratovima sirom svijeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije