Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA TWITTERU

Greta Thunberg osvetila se Trumpu: 'Smiri se, Donalde'

Greta Thunberg
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
06.11.2020.
u 08:38

A danas je Greta objavila ovo: "Toliko ridikulozno. Donald mora poraditi na svom problemu s bijesom, a onda treba s prijateljem otići pogledati film. Smiri se, Donalde, smiri se", stoji u njezinoj objavi.

Bijes Donalda Trumpa koji želi zaustaviti brojanje glasova poslije izbora u SAD-u inspirirao je Gretu Thunberg za trolanje na Twitteru.

Naime, mlada aktivistica sjetila se kako ju je Donald Trump prošle godine pozivao da se smiri i poradi na problemima s kontroliranjem bijesa.

Ovako je glasio njegov tvit prošle godine: "Toliko ridikulozno. Greta mora poraditi na svom problemu s bijesom, a onda treba s prijateljem otići pogledati film. Smiri se, Greta, smiri se", napisao je Trump tada u objavi na Twitteru. 

A danas je Greta objavila ovo: "Toliko ridikulozno. Donald mora poraditi na svom problemu s bijesom, a onda treba s prijateljem otići pogledati film. Smiri se, Donalde, smiri se", stoji u njezinoj objavi. 

 

Komentara 70

Avatar mofo
mofo
08:54 06.11.2020.

Tko je tu luđi, neko dijete sta baljezga gluposti ili novine koje to prenose?

Avatar Gordon
Gordon
08:42 06.11.2020.

Daj maknite vec jednom ovo droljce iz rubrike, poznato je stanje novinara, ali bar dostojanstvo zadrzite.

DI
Dino123
08:49 06.11.2020.

Mala bi trebala bar srednju skolu zavrsiti, prije nego soli pamet predsjedniku SAD-a. Teski psihopat...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije