Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Ranjive nuklearke

Greenpeaceovi aktivisti ušli u nuklearku u Francuskoj

nuklearka
AFP
05.12.2011.
u 14:47

Devet aktivista ušlo je u nuklearku,odnosno popelo se na jednu od zgrada reaktora na kojoj su razvili transparent s natpisom " Sigurna nuklearka ne postoji".

Aktivisti Greenpeacea ušli su u francusku nuklearnu elektranu u Nogent-sur-Seineu, koji se nalazi 95 kilometara od Pariza, javlja BBC.

U svojoj izjavi za javnost Greenpeace je kazao da je njihov cilj bio upozoriti na "ranjivost" nuklearki.

Devet aktivista ušlo je u nuklearku,odnosno popelo se na jednu od zgrada reaktora na kojoj su razvili transparent s natpisom " Sigurna nuklearka ne postoji".

Uhićeno je sedam od devet Greenpeaceovih aktivista.

Komentara 1

CR
CrniP
18:53 05.12.2011.

Uz d*******m informacije VL-a; aktivisti Greenpeace su htjeli demonstrirati nesigurnost u zaštiti nuklearnih objekata tako da su htjeli ući u više nuklearki u Francuskoj. U ovome slučaju su to dokazali neometano razvivši transparent, iako zaštitari nuklearke tvrde da su vidjelii da su nenaoružani pa nisu upotrijebili oružje... \"Večernji List\" u odnosu na slovensko \"Delo\" je austrijski \"24 sata\" za hrvatsku provinciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije