Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
energetska učinkovitost
Povratak na članak

Greenpeace započeo sa instalacijom solarnih panela na školi u Drenovcima

Istakli su i da traže od Vlade RH da u plan obnove poplavljenih područja ugradi principe energetske učinkovitosti i povećanja obnovljivih izvora energije.

Komentari 1

BU
BubyZG
22:00 04.07.2014.

Greenpeace sa svojim "coordinatorom" Markom Gregovićem su najobičniji plaćenici stranog kapitala i stranih investitora koji deru kožu sa cijenom struje iz obnovljivih izvora energije ( OIE ) . Cijena kWh iz OIE je od 2 do tri kune ZAJAMČENO sljedećih petnaest godina, sa ugovorenom inflacijskom stopom ( cijena kWh raste svake godine za stopu inflacije !! ) dok je cijena iz klasičnih izvora oko 25 lipa po kWh ( cijena na burzi ). I još se k tome ništa od opreme za OIE ne prozvodi u RH, već je sve iz uvoza, što znači da tzv. "investitori" pokreću i investiraju u svojim domicilnim zemljama ( Španjolska, Njemačka, Italija .... ), dok nama preostaje da sljedećih petnaet godina trošimo i PLAĆAMO tu enormno skupu struju. Gore i od kredita u CHF !!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.