Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIGRANTSKA KRIZA
Povratak na članak

Rastu tenzije: Snimka koju je objavila Grčka dodatno će pojačati napetosti

Videosnimka će dodatno pojačati napetosti na granici na kojoj se sukobljavaju grčke snage sigurnosti i migranti, a na kojoj suzavac ispaljuje i turska strana.

Komentari 10

GE
george34
13:41 08.03.2020.

Pa pucajte. Branite i cuvajte granicu. Migranti bi vas bez problema upucali,da mogu.

VL
PO
pointmaker
13:45 08.03.2020.

Turci prvo ratuju u siriji i uzrok su izbjeglica a onda se ovako ponasaju. Dobijaju novac od evrope da ih zbrinu sto bi morali po zakonu...pitaj boga gdje je novac zavrsio. Jadni ti izmanipulirani ljudi a turskuevropa mora kazniti za ovo.

VL
KR
Krotila2
13:24 08.03.2020.

Jednu navođenu i ode bager

VL
Avatar Matteo1212
Matteo1212
15:11 08.03.2020.

Te čopore divljaka i njihove pomagače treba zaustaviti svim sredstvima, očito je da je suzavac postao nedostatan...

VL
Avatar mliniski
mliniski
00:57 09.03.2020.

Turci na granici s Grčkom rješavaju granični spor od 1918. godine

VL
SO
Sotona
15:57 08.03.2020.

Rastu tenzije: Snimka koju je objavila Grčka dodatno će pojačati napetosti Videosnimka će dodatno pojačati napetosti na granici na kojoj se sukobljavanju grčke snage sigurnosti i migranti, a na kojoj suzavac ispaljuje i turska strana. Jadnna bjedna EU kako morara sve više da obmanjuje i mulja ... Ali imaju sreću njen narod i propaganda su super zapravo je isto kao nekada u njemačkoj isto sada svi kao Nijemci znaju da vjeruju smo njima vladarima jako pametnima .. Ćute svi kao bezglavi i mutavi kad Merkel odluči da mijun i 700.000 prolazi kroz sve moguće granice eu - država i Srbije ! Sada kad je pustio smo 2- 3000 svi bi oružjem bombama svi bi te bjednike civile najrađe klali . Znamo svi koji smo pošteni ideja je da se iza tona bodljikave žice puca iz EU Grčke i bacaju ispucaju gasovi i specijalni suzavac na teritorij Turske i onda da se ih optuži da su krivci ! ( Jer su poneke civile već nakon 10 godina Logora pustili nevine siromke konačno na slobodu iz NATO ( Turskog ) logora .... Bijeda EU zločinačke politike neda da idu u Siriju doma dobri EU ali zato zna što je dobro za te ljude još 10 ili 30 godina logora bez da su krivcu za bilo što !!! EU zna kakva je situacija ali ne riješava ništa a poglavice nas EZ*U građana stoje mijardu i pol godišnje - preuzeli bodljikavu živu od Mađara koja bijeda kad se iskreno pogleda

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.