Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON OSTAVKE
Povratak na članak

Grbin traži tajnika, Saša Đujić s najviše šansi?

Neslužbeno se čuje kako više kandidata dolazi u obzir, ali i da bi najveće šanse mogao imati Saša Đujić, bivši saborski zastupnik SDP-a i bivši predsjednik Foruma mladih, s kojim je Grbin u jako dobrim odnosima. Međutim, kako je Đujić trenutačno politički tajnik u SDP-u Primorsko-goranske županije, njegovo imenovanje glavnim tajnikom stranke tražilo bi pronalazak nove osobe koja bi obnašala njegovu trenutačnu funkciju na lokalnoj razini.

Komentari 5

Avatar Komunikolog1
Komunikolog1
00:27 23.04.2023.

Saša Đujić je pravi izbor. Peđa i Saša trebaju voditi Hrvatsku.

VL
CE
centirion
06:36 23.04.2023.

Šta tom Đujiću dođe onaj neslavni pop Đujić ?

VL
CA
cavecanem
05:57 23.04.2023.

Đujić. Hehe

VL
Avatar Stradun
Stradun
12:34 23.04.2023.

Zar su imena važna? Važna je kakvoća ! Jednostavno ,u toj stranci, ne postoji dostatno kvalitetan Zvonimir, Hrvoje, Tomislav,Branimir, Domagoj, Držislav, Krešimir, Ljudevit, Trpimir... A kad se takovi pojave, uopće ne sumnjam, zauzet će čelništvo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.