Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Državni odvjetnik
Povratak na članak

Grbin poručio Vladi: Radite svoj posao i uputite u proceduru svoj prijedlog

– Željeli smo ući u EU, to je bio naš cilj, a danas Hrvatski sabor ne želi obilježavati Dan Europe, koji je ne slučajno na dan kada se u Hrvatskoj slavi dan pobjede nad fašizmom. Izuzetno mi je žao zbog toga, a Jandrokovićevo skrivanje iza formalnih razloga je smiješno – rekao je Grbin

Komentari 4

RI
rimac444
20:40 16.04.2018.

Antifašisti, titovi krvnici bili su najveći zločinci u Europi. Nakon rata pobili na grozan način, monstruoznim metodama preko milijun Hrvata. Ti antifašisti na čelu sa monstrumom titom skrivali su se po šumama i gorama i nakon rata izašli iz mišjihh rupa da počine zločine. Zar to treba slaviti pobijeni narod.

VL
NE
Neutralac
19:59 16.04.2018.

Samo nam je jos i ovaj trebao... nije vam dosta Bere....

VL
MI
Mimizo
07:29 17.04.2018.

za peđu je i ratko mladić i šešelj antifašist jer su nosili zvjezdu petokraku na čelu kada su nasrtali na hrvatski narod i državu antifašizam u zapadnoj europi je nešto drugo

VL
Avatar comparator
comparator
08:50 17.04.2018.

U ovom tajnovitom svijetu nedodirljivog pravosuđa teško je pronaći osobu koja na neki "rodni" način nije pupčanom vrpcom povezana s politikom ,a ova je pak povezana s podzemljem ili ideologijom. Pa u tako mračnom i maglovitom svijetu nema osobe negoo se traži spodoba koja će odglumiti državnog odvjetnika .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.