Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'o tome se piše godinama'
Povratak na članak

Grbin poručio Plenkoviću: Dokažite porijeklo imovine Dubravke Šuice

Već godinama u hrvatskim medijima, dosta opravdano, postoje informacije o nesrazmjeru primanja i imovine koju Šuica posjeduje. Njen odgovor na pitanja o njenoj imovini je, najblaže rečeno, smiješan - kazao je Grbin

Komentari 34

MO
modovisisajteMaraschino
13:02 27.09.2019.

kako se uvijek gleda u tuđe dvorište, a ne u vlastito

VL
JA
Jania
13:05 27.09.2019.

Grbin , Zelić i njihova filijala GONG su zeleni od zavisti. Nije mi previše simpatična teta Dube, ali njezin je suprug kao zapovjednik duge plovidbe sigurno izvrsno zarađivao. Zašto bi takav čovjek iznosio u javnost podatke o svojim primanjima?

VL
PR
prajdali100
13:22 27.09.2019.

Ovaj Grbin je potpuno irelevantan tip.Ne treba se na njega uopće obazirati.

VL
Avatar OathBringer
OathBringer
13:13 27.09.2019.

Mogli ste to pitanje postaviti bezbroj puta do sad, bila su 2 izbora za europarlament. Ali niste. A zašto niste? Jer ste upravo sad, skupa s Dupavcem, i naputcima memoranduma SANU2 u ofanzivi na Hrvatsku i to u inozemstvu! Dupevac daje izjave po BiH i Zloveniji, vi petokolonašite po europarlamentu, a Vučić vam i preko Dupevca i govnga suflira. Sramite se!

VL
DU
Deleted user
13:48 27.09.2019.

Ništa u politici nije slučajno. A gong je dio politike u Hrvatskoj. Kao i pupovac, kao i ovaj koji se sada nadovezuje.

VL
DU
Deleted user
14:22 27.09.2019.

Zelić,Grbin,Bero-koja vam je prva asocijacija? Meni ta imena asociraju na petoletku,bratstvo i jedinstvo, štafeta,politički komesar, laž ,Lug itd.

VL
MI
Mimizo
14:16 27.09.2019.

zar ovaj gong nije osnovan da nadgleda glasovanje na izborima Građani Organizirano Nadgledaju Glasovanje ali sad su produžena ruka partije što je plenki tek skužio a mi smo znali od prvog dana a i sam zelić njihov vođa prešao je u partiju za sekretara ili komesara što bi oni rekli pa vi Plenkoviću plaćajte te takozvane nevladine udruge neka se financiraju od članstva ili partije za koju rade i brzo če se ugasiti

VL
MI
Mimizo
14:22 27.09.2019.

opet ovaj grba peđin o nekom poštenju pa vi ste zadsužili Hrvatsku u onom nesretnom muljanovićevom mandatu za mnoge naraštaje koji se nisu još ni rodili to je stil komunističke partije koja je izgubila vlast i državu pa sve radi da ruši ovu Hrvatsku državu koju niti je željela niti ju voli ali uzalud vam trud svirači možete kmečati koliko hočete nikad više vlast u komunističke ruke

VL
Avatar joe1
joe1
15:00 27.09.2019.

ne možeš bit u hadezeu ako nisi lopov

VL
BK
Branimir Krešimir
16:04 27.09.2019.

Zašto Grbin ne traži da Jakovčić pokaže što je sve stekao na pošten način.

VL
AL
Alkana
16:07 27.09.2019.

Baš su SDP-ovci spriječili donošenja zakona o ispitivanju porijekla jer im je onda odgovaralo, a sada je druuugačija situacija. Za Dubravku Šuicu se ne čudim da ima veliku imovinu jer je već godinama u EP, a zna se kakve su tamo i plaće i svi ostali dodaci plus dnevnice. Sad će imati još višu plaću i još veće dodatke.

VL
Avatar Burviles
Burviles
17:49 27.09.2019.

sve sami cinkaroši !!

VL
MA
Marina21
17:03 27.09.2019.

Još nisam vidio da je čovjek visok dva metra završio pravni fakultet a tako glup .

VL
Avatar Leden
Leden
17:50 27.09.2019.

podrijetlo imovine je u Hercegovini i HDZu...

VL
ZG
zgkreso
18:49 27.09.2019.

OK, jasno mi je ( svakom je valjda jasno) zašto HDZ-ovi plaćeni trolovi, brane Šuicu. ali jbmu sveca , ima valjda i koji neutralni komentator kojem je stalo do ove države, pa shvatite da nema nade za ovu nam domovinu, ako svi složno ne skočimo na noge i kažemo , dokaži porijeklo imovine, pa svima nam je to u interesu, bez obzira iz koje je stranke. Jel to toliko teško za shvatiti? neće još dugo proći i odemo svi u krasan k. ako ne počnemo reagirati i drugačije glasati.

VL
WN
wnyanniea
14:14 27.09.2019.

Evo bas sada strani mediji pisu o svim lupezima gore u Briselu, vele i da sama celnica Europske Komisije riskira fotelju radi lopovluka, korupcije i novaca sto se nakrala. Zgrazaju se gradjani na drustvenim mrezama. Evo dio ekipe koja jeje pod istragom : Didier Reynders (pravda, Belgija) je pod istragom zbog korupcije, Sylvie Goulard (unutarnje tržište, Francuska) i Poljak Janusz Wojciechowski ( Poljoprivreda) Olaf (ured EU za borbu protiv prijevara) a možda najosjetljiviji je slučaj portugalke Elise Ferreira (Kohezija), čiji suprug vodi tijelo koje izdvaja strukturne fondove EU na sjeveru Portugala, području koje zahtijeva značajna ulaganja od organizacije kojom on upravlja. Kako podsjećaju Agi, osim i slučaj hrvatske Dubravke Šuice, imenovane potpredsjednicom za demokraciju i demografiju, koja je u posljednjih nekoliko godina akumulirala imovinu u vrijednosti od 5 milijuna eura sumnjivog porijekla. Stoga za von der Leyena neće biti lako zadržati svoj trenutni tim. " itd…!!

VL
DU
Deleted user
13:06 27.09.2019.

Pa to nebi trebalo bit tesko ?Ali smrdi po primanju raznoraznih mita pa je onda iz tih razloga problematicno ! Lakse je napast GONG ili SDP kao da su oni napunili djep Suici .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.