Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije impresioniran penavinom izjavom

Grbin: Neka Penava prvo kaže što misli o pravima manjina, ali bez čekića, molim!

Zagreb: Peđa Grbin o aktualnim temama
Patrik Macek/PIXSELL
21.04.2023.
u 17:18

- Neka se čovjek odluči, zbroji sam sa sobom i unutar svoje stranke, a ne da nudi jedan dan jedno, a drugi dan drugo – uzvratio nam je Grbin zamoljen da komentira izjavu koju je Penava dao.

Poruka predsjednika Domovinskog pokreta Ivana Penave kako je njegova stranka, pod određenim uvjetima, spremna za poslijeizbornu suradnju s HDZ-om, ali i sa SDP-om, nije impresionirala predsjednika SDP-a Peđu Grbina. - Neka se čovjek odluči, zbroji sam sa sobom i unutar svoje stranke, a ne da nudi jedan dan jedno, a drugi dan drugo – uzvratio nam je Grbin zamoljen da komentira izjavu koju je Penava dao Press klubu Tihomira Dujmovića na Z1 televiziji.

A kad je riječ o meritumu i preduvjetima za suradnju koje spominje Penava, Grbin kaže kako preduvjete za suradnju ima i SDP. - Prije svega bih želio čuti što gospodin Penava misli o građanskom odgoju u školama, progresivnom oporezivanju, dostupnosti zdravstvene zaštite u smislu prava žene na izbor i pravu na službenu upotrebu jezika i pisma nacionalnih manjina, ali bez čekića u praksi, molim – komentirao je Grbin za Večernji list. Penava je, podsjetimo, u četvrtak navečer kazao kako je za DP moguća suradnja sa svim parlamentarnim, osim sa SDSS-om Milorada Pupovca.

VIDEO: Milanović: Najgroznija mi je priča o vozaču čije ime ne znamo, kome se sada radi o glavi

Komentara 17

DU
Deleted user
17:41 21.04.2023.

Grbin još ne shvaća da je nebitan ili što bi Andrej rekao nula.

Avatar Miloradova pudlica
Miloradova pudlica
18:45 21.04.2023.

Peđa, reci ti nama kako ti je onaj rođak Vlado Grbin koji je na Lošinju 1991. ubio dva hrvatska policajca i pobjegao u Srbiju gdje je i danas? Jesi mu čestitao slavu?

Avatar kenshi
kenshi
18:11 21.04.2023.

SDP postoji samo zbog jugonostalgičara. Nakon što je Račan preuzeo vlast 2000. godine Hrvatska samo tone.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije