Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPECIJAL: BIJELI PUT

Granić o malo poznatom detalju: 'Izetbegović je tražio srednju Bosnu, evo što mu je Tuđman odgovorio'

26.12.2021.
u 19:57

Malo je poznata činjenica da je 10. siječnja 1994. u državnoj rezidenciji u Bad Godesbergu Izetbegović predložio Tuđmanu: „Predsjedniče Tuđman, prepustite nam srednju Bosnu, a vi uzmite sve južno od Prozora do Neretve, Mostar po pola, pa da završimo rat.“

Komentara 83

BI
BikKojiSjedi
20:31 26.12.2021.

Sa kim je sve radio Tuđman je pravi mađioničar sa kim je stvorio državu. Živio vječno naš prvi predsjednik!

VA
vatreni24
21:01 26.12.2021.

Da je Tuđman uspio ostvariti svoju ideju o BiH kao konfederalna država od 3 konstitutivna naroda danas bi BiH bila napredna država na ulazu u EU. Većina muslimana u BiH je dobar narod, na žalost imaju loše vođe radikalne fundamentaliste,e, koji su najveći neprijatelji opstanka i mira u BiH.

Avatar Le-Freak
Le-Freak
20:23 26.12.2021.

Tudjman nije uletio u jeftinu Izetbegovicevu klopku jer nije htjeo kao Srbi druge teritorije vec samo ravnopravnost za BiH Hrvate. A koliko znam Izetbegovic nije ponudu htjeo ponoviti u javnosti jer je bio i ostao jeftini provincijski trikseras

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?