Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOHODAK
Povratak na članak

Gradovi ruše Lalovčevu računicu i uvode prireze

Prirez će od 2015. godine imati više od 300 gradova i općina, prednjače Zagreb, Rijeka, Karlovac, Osijek

Komentari 13

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
19:57 29.12.2014.

izvrsno Zoky.... lijepo si nam pomogao.... Podigao si nam plaće za 160 kuna... a lokalci nam uzimaju dodatnih 290... Hvala... Molim te, nemoj nam više pomagati.

VL
ST
stefj
19:40 29.12.2014.

Ma bez veze, ova vlada je napravila katastrofu kad je došla na vlast, dignula je poreze, dignula je cijene, ukinula investicije i većinu novca iz lokalne uprave preusmjerila u državu. Ne samo iz lokalne uprave, već i iz raznih trošarina i ostalog. Rezultate vidimo, učit će se o ovoj vladi u svjetskim razmjerima, kao o presedanu i primjeru nesposobnosti. Gore rezultate imaju samo 2-3 države u svijetu, dok smo u EU sigurno na zadnjem mjestu u kontinuitetu... Ovaj pokušaj vraćanja poreznih razreda otprilike tamo gdje su bili prije dolaska ove pošasti od vlade, dolazi puno prekasno i puno je premalo da bi se pokrenulo gospodarstvo. I dalje ostajemo jedna od porezno najopterečenijih država, bez nekih realnih izgleda za oporavak.

VL
OP
opcija
20:49 29.12.2014.

Tako je govorio Pravednik... vlada donosi teške odluke u našem interesu..... hahaha koji cirkus

VL
BA
bajo2
19:03 29.12.2014.

faca sa kolinja!

VL
OB
ObrenM
21:21 29.12.2014.

Boj se Danajaca i kada ti darove donose.

VL
BR
brodludjaka
21:59 29.12.2014.

I sada ćemo imati prilike i odje.... gradove i njihove gradonačelnike na sljedećim izborima, jer su ionako samo leglo kriminala i korupcije, baš posvuda u Hrvatskoj. Toliko su neiteligentni da si sami kopaju jamu u koju će pasti.

VL
NV
novo vriijeme
08:36 30.12.2014.

Treba donijeti državni standard broja i vrste zaposlenika za lokalnu samoupravu jer su oni samo po sebi prebezobrazni beskorisni uhljebi koji nisu ničim doprinjeli razvoju državne ekonomije a očito nisu spremni ništa od svojih prihoda žrtvovati. Ostaviti samo one kojii zarađuju ne samo za sebe nego i lokalnu zajednicu. Istina time se smanjuje mogućnost krađe glasova kod izbora ali nešto treba i žrtvovati da se maknemo sa mrtve točke. Kolinda će to morati obećati u izbornom programui kao i Josipović inače će se ponoviti posljednjih sedam godina recesije , od toga 4 godine HDZ vlasti i 3 SDP vlasti.

VL
NE
negrito
10:35 30.12.2014.

Postojeca vlada je skup sarlatana i neznalica na svim nivoima u drzavi.Pred nama je da odlucimo da li zelimo promjene na bolj.Jedanaisti sjecanj je dan odluke o buducnosti lijepe nase.Nesmijemo dozvoliti da nas crvena jugo banda vodi dalje u propast

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.