Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izdala ga snimka

Gradonačelnik priznao: Da, pušio sam crack

Rob Ford
Foto: Reuters/Pixell
1/2
05.11.2013.
u 22:50

"Da, pušio sam crack. No, jesam li ovisnik? Nisam", rekao je gradonačelnik Toronta

Gradonačelnik Toronta Rob Ford priznao je u utorak da je pušio crack, ali da nije ovisnik jer je to učinio, kako je objasnio, dok je bio pijan.

"Da, pušio sam crack. No, jesam li ovisnik? Nisam. Jesam li ga probao? Vjerojatno dok sam bio pijan prije otprilike godinu dana", izjavio je Ford nakon što je snimka na kojoj puši crack, a koju je njegov diler uručio medijima, završila u rukama policije.

Ford je policiji rekao da objavi snimku za koju je ocijenio kako zasigurno "nije lijepa", piše Reuters. Dodao i kako ne namjerava dati ostavku.

Ford se već bio ispričao za "pogreške iz prošlosti", kada je priznao da je bio pijan na uličnom ljetnom festivalu, kao i u vijećnici tijekom prošlogodišnjeg Svetog Patrika.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
08:01 06.11.2013.

Hm Ne bih želio vrijeđati, ali meni se čini da je i zagrebački gradonačelnik na nečemu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije