Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požega
Povratak na članak

Gradonačelnik tražio vijećnika da mu plaća 2000 kuna mjesečno?

Puljašić je potpuno odbacio navode kao hrpu izmišljotina i neistina, Borevac je rekao da nije dužan široj javnosti pojašnjavati što radi sa svojom naknadom, dok je Krizmanić rekao da nema pojma

Komentari 1

HL
Hlad
08:10 02.10.2019.

E pa da je ova država pravna država, onda bi se i provjerilo dal Gradonačelnik stvarno dobiva novce od vijećnika. Ako dobiva, to sigurno nije na ljepe oči i nema nikakvoga smisla. Ali poznavajući te korupcijske lopove, sve će toto oni ljepo pomesti ispod stola, a narod se neće ni pomaknuti nego odseliti u inozemstvo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.