Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na twitteru

Gradonačelnik Kutjeva primio prijeteće poruke: Umri, spalit ćemo Kutjevo...

Josip Budimir - gradonačelnik Kutjeva
Foto: Dusko Mirkovic/PIXSELL
1/4
18.02.2018.
u 09:34

S profila pod nazivom mustafa_alah7 stigle su neprimjerene poruke

Sinoć u kasnijim večernjim satima preko društvene mreže Twitteru gradonačelnik Kutjeva Josip Budimir primio je prijeteće poruke.

Sadržaj poruka “umri….spalit’ ćemo Kutjevo” poruke su koje su bile usmjerene prema Budimiru.

Foto: Screenshot/reuters

Kutjevački gradonačelnik je na svojem Twitter profilu objavio kako su mu u posjet došli kolege iz susjedne Bosne i Hercegovine, politički istaknute osobe u toj zemlji. Radi se o predsjedniku Općinskog vijeća Tomislavgrada Luki Krstanoviću (HDZ) i donedavnom predsjedniku Vijeća mladih Federacije Bosne i Hercegovine Mati Lončaru (HDZ), piše pozega.eu.

Foto: Screenshot/reuters

Na tu je objavu uslijedila reakcija sa zabrinjavajućim porukama s profila pod nazivom mustafa_alah7

 

Komentara 28

IL
ilijan
10:48 18.02.2018.

Bosna je puna islamskih extremista i terorista.

NV
NV
11:42 18.02.2018.

Neka se obrati Dodiku ako želi zaštitu.

Avatar fpha
fpha
11:06 18.02.2018.

"Pozivam bh. katolike da se okrenu svojoj maticnoj zemlji, a na Hrvatskoj je da suraduje sa BiH. . katolici u BiH ne smiju se ponašati kao da su Hrvatska dijaspora." . ."Snage koje su orijentirale katolike Bosne i Hercegovine premaprema Hrvatskoj, a ne prema BiH, više nisu relevantne. . Bosanskohercegovacki katolici moraju tražiti svoju srecu i zadovoljstvo u BiH."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije