Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mato Franković

Gradonačelnik: Je li moja obitelj ološ samo zato jer glasa za HDZ?

Mato Franković i Igor Miošić
25.11.2018.
u 15:38

Dakle, gospodin Miošić smatra da samo zato što su moja majka, otac, sestra i braća glasali za HDZ da su ološ. E da ovako nešto ja napišem, o tome bi pisali svi mediji u Hrvatskoj, kaže Franković

Igor Miošić, član Organizacijskog odbora za raspisivanje referenduma i Građanske inicijative “Srđ je naš” na svom Facebook profilu komentirao je najnovije rezultate Crodemoskopa po kojem HDZ-u podrška ostaje na vodećem mjestu popularnosti stranaka. 

- HDZ-u ne pada rejting. Otporan na sve afere jer ološ bira ološ. Statisticki, HDZ na vlasti drže indiferentni - napisao je.

Na ovaj komentar imun nije ostao ni gradonačelnik Dubrovnika, HDZ-ovac Mato Franković koji se pita je li njegova obitelj ološ jer jer glasa za HDZ. 

- Je li moja obitelj ološ samo zato jer glasa za HDZ?

Razmišljao sam hoću li na ovo reagirati ili ne. U prilogu je napisan stav na profilu profesora Igora Miošića, inače aktivnog člana grupe birača Srđ je Grad. Gimnazijski profesor koji usput predaje Etiku piše na svom Facebook profilu referirajući se na dobar rejting HDZ-a kako ološ bira ološ.

Dakle, gospodin Miošić smatra da samo zato što su moja majka, otac, sestra i braća glasali za HDZ da su ološ. E da ovako nešto ja napišem, o tome bi pisali svi mediji u Hrvatskoj. No, kada to napiše srednjoškolski profesor, bivši gradski vijećnik i član grupe birača Srđ je Grad onda je to sasvim u redu....Žalosno, ali mi se borimo da budemo drukčiji od ovakvih koji mrze sve one koji ne razmišljaju kao i oni...- pita se Franković. 

>> Pogledajte sukob Bojana Glavaševića i Sunčane Glavak u Saboru

 

Komentara 189

JU
juma
16:53 25.11.2018.

Pazi molim te, da apsurd bude jos i veci, covjek je profesor i djeci predaje etiku? Kako govor mrznje i etika idu zajedno? Koliko mi je poznato covjek koji je predavao vjeronauk je zbog govora mrznje i slicnih izjava ostao bez posla?

B2
bokida 2
16:49 25.11.2018.

Neka taj ološ iz te grupe Srđ je naš sada plati potraživanja Izraelaca od Hrvatske za koju se oni kao bore. Treba vas sve pozatvarat jer ste napravili štetu državi kakvu nije nitko i još nađu nekog prozivat. To se To se zove terorizam prema gradu i državi.

IV
ivicasbgr
16:44 25.11.2018.

pozdravljm sve ove koji daju komentre i pljuju po nama obicnim glascima i to da se ne krijem hdz-a,samo sa jednim pitanjem,odakle vam pravo da stavljate sve u jedan kos,glasaca hdz-a ima 200000,jel vi poznate sve te ljude,ili vasi komentari govore samo o vama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije