Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uragan Maria
Povratak na članak

Gradonačelnica San Juana optužuje Trumpa: 'Ubio je' Portorikance svojim nemarom

Mnogi bolesni stanovnici nisu nakon uragana mjesecima mogli doći do liječnika i ljekarna. Respiratori zbog prekida struje nisu radili

Komentari 6

GA
Gajger
08:35 30.08.2018.

Tko je gradonačelnik San Juana koji bi se trebao brinuti o svojim stanovnicima? Trump ili gospođa koja optužuje Trumpa kako bi prikrila vlastitu nesposobnost i neodgovornost? No ono što je najzanimljivije u cijeloj ovoj priči iz SAD-a je što ovu za nas zapravo potpuno sporednu vijest prenosi HINA. Očito sorošoide širom svijeta još uvijek jako boli ta Trumpova pobjeda pa se upiru svim silama tražiti razloge ne bi li ga ocrnili.

VL
TO
Toni70
11:17 30.08.2018.

Gradonačelnica San Juana optužuje Trumpa: 'Ubio je' Portorikance svojim nemarom, Kad čovjeka optužiš za 2 ili 3 stvari vjeruje se kad se pretijera sa 1000 optužbi zna se da je to Hoby pojedinaca da svi na jednoga svaljivaju krivicu ...

VL
DU
Deleted user
07:45 30.08.2018.

Da glupost ubija ti bi bila mrtva isto. Kriva je tvoja nesposobna i korumpirana vlada u kojoj imas vazno mjesto. Kod crnaca je oduvjek bilo usadeno u genima da se nikad i nizasto ne osjecaju krivi, uvjek je krivica na nekom drugom, narocito kad su bijeli.

VL
Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
12:51 30.08.2018.

Možete vi lajat koliko hoćete, a Trump vas se skupa s nama samo smije u lice..

VL
Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
12:51 30.08.2018.

Možete vi lajat koliko hoćete, a Trump vas se skupa s nama samo smije u lice..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.