Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepromišljeno

Gradonačelnica objavila da Ikea dolazi u grad i zapošljava 4000 ljudi, no brzo je požalila

Ikea
Foto: DPA/PIXSELL
03.04.2018.
u 17:43

Gradonačelnica francuskog grada Beauvaisa, Caroline Cayeux svojom je objavom razočarala građane

Gradonačelnica francuskog grada Beauvaisa razočarala je svoje sugrađane nakon što je objavila kako je vijest o otvaranju Ikee u njihovu gradu bila samo prvotravanjska šala.

Naime, Caroline Cayeux preko Facebooka i Twittera prvoga travnja najavila je kako će poznati švedski trgovački centar otvoriti svoju trgovinu u njihovu gradu te će zaposliti 4000 ljudi, piše BBC. Nakon što se vijest velikom brzinom počela širiti među građanima, a prenosili su je i lokalni mediji, gradonačelnica je morala priznati da to nije istina te da se samo šalila.

Ovaj francuski grad ima 54.000 stanovnika te su se razveselili viješću kako bi se moglo otvoriti 4000 novih radnih mjesta.

Gradonačelnica je poslije priznala kako njezina šala nije bila dobro promišljena, ali da će se u budućnosti sigurno otvoriti nova radna mjesta u gradu.

Dodala je i kako je ovom šalom htjela privući investitore, a ne nasamariti građane, što joj mnogi zamjeraju.

 

Komentara 10

DO
dopizdilomi
20:39 03.04.2018.

Tako je i kod nas bilo ako se itko više sjeća. Dolazi IKEA s pogonima i proizvodnjom i zaposlit će radnike i naše kooperante. Na kraju došla obična trgovina.

VI
virtual1
19:18 03.04.2018.

i nama političari već 25 god govore da će bit bolje, a jesu šaljivi hehehehe

RE
Rex
20:05 03.04.2018.

Hehe.......kod nas je svaki dan prvi travanj........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije