Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekršila karantenu

Gradonačelnica Chicaga zatvorila salone u gradu pa frizerku pozvala k sebi doma

Lori Lightfoot
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
09.04.2020.
u 13:55

Lori Lightfoot postala je simbol apela građanima da u vrijeme pandemije koronavirusa ostaju doma, na zatim je pozvala frizerku da je ošiša. "Ja sam javno lice ovog grada", tvrdi

Gradonačelnica Chicaga Lori Lightfoot postala je simbol apela građanima da u vrijeme pandemije koronavirusa ostaju doma, a s tim se porukama često pojavljivala i na televiziji. Država Illinois, u kojoj je i Chicago, jedna je od prvih uvela karantenu. No ovu političarku iz Demokratske stranke to nije spriječilo da kući pozove – frizerku.

Naime, u ponedjeljak je uzbuđena frizerka na društvene mreže postavila sliku kako šiša gradonačelnicu. Frizerka je nosila rukavice i masku, ali problem je u tome što su frizerski saloni u Chicagu zatvoreni pa obični građani ne mogu otići na šišanje.

Kad su je novinari pitali o slučaju, Lightfoot je rekla da nije kršila svoja pravila zato što je frizerka nosila zaštitnu opremu, piše konzervativni portal Daily Wire. Na sljedeće pitanje što je to što je razdvaja od običnih stanovnika u gradu koji ne mogu otići u zatvorene salone, rekla je da je to njezin status: “Ja sam javno lice ovog grada.”

– U nacionalnim sam medijima i u javnosti... Osjećala sam da se trebam šišati, a to ne mogu uraditi sama – rekla je političarka koju su mnogi opisali kao licemjernu. (dbr)

Ključne riječi

Komentara 3

KO
Komentarina
01:14 10.04.2020.

jedini nacin na koji joj je frizura mogla postat spektakl

MG
milerazbojnik@gmail.com
15:03 09.04.2020.

ha haaaa imamo i mi takve face zatvoreni frizerajji narod i žene raščupani i zarasli a vladai svi ostali koji se slikaju svaki dan po eterima milina niti milimetar kose se ne vidi da im je naraso niti išta sveišta sve javne ličnosti ili bih ja reko neko tu nekog ggggg a zna se ko uvjek kog

DU
Deleted user
14:27 09.04.2020.

I zato me zaboli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije