Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dječji translacijski centar
Povratak na članak

Projekt vrijedan 432 milijuna kuna: Gradilište je ograđeno, krči se šuma, bageri stižu idući tjedan

Primarni cilj Centra će biti visokokvalitetno istraživanje koje će omogućiti unapređenje postojećih te razvoj posve novih dijagnostičkih i terapijskih postupaka povezanih s učestalim dječjim bolestima, ponajprije u područjima pedijatrijske alergologije, imunologije i pulmologije

Komentari 6

GE
geler203
18:55 12.06.2021.

Prvo svu djecu cijepiti protiv kovida a onda oni koji prežive na njima će se moći istraživati i eksperimentirati. Imati će se na ćemu.

VL
PP
Pucvala_premium.2
21:57 12.06.2021.

Izvodac radova Kamgrad , inace partnerski vezan sa Atlanticom , zato je Tedesci junior progonio Bamdica autom i pokusavao ga izgurat sa ceste , inace zasto se ta bolnica ne napravi van Zagreba , jer u njoj ce se lijeciti djeca iz cijele Hrvatske , recimo 50 km izvan Zagreba , da jadni roditelji izbjegnu guzve na KVatricu , a i kad padne snijeg , popeti se na Srebrenjak nije jednostavno

VL
TM
trade_mark
19:28 12.06.2021.

Kad će ovaj čule podnijeti ostavku? Bandića mu više nema.

VL
OD
Ostanite_doma
19:02 12.06.2021.

Tko je glavni izvođač ?

VL
TO
Tor1
16:29 01.07.2021.

Ovo je eklatantan primjer EKOcida. Pestrasno ali nista cudno za apsurdistan drzavu i grad. Koliko je samo sume iskrceno i zivotinja unisteno u dijelu grada koji je pluca grada. Kao da se to nije moglo napraviti u dijelu grada u kojemu nije potreban takav drastican zahvat u okolis. Pa ovo je zeleni pojas. Sto je iduce-desetokatnica na Sljemenu? I to bi da je pravne drzave trebalo istraziti a ne zamagljivati oci javnosti sitnim uhicenjima. Gdje je sada Tomasevic i gdje je bio kada se glasalo o tom projektu?

VL
BF
bf23
18:48 12.06.2021.

Ajde lijepo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.