Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javna rasprava
Povratak na članak

Građanski odgoj i na vjeronauku

Idućih mjesec dana zainteresirani mogu slati primjedbe na novi koncept

Komentari 11

OL
olrajt
18:10 19.07.2014.

..okaidy!...izrekli ste tešku optužbu i laž za naše vrijedne učitelje ....naši učitelji mogu i rade čuda s malo sredstava i mogu izvršiti sve zadatke koji se postave pred njih ,a za njih i njihovu edukaciju revno brine agencija za odgoj i obrazovanje s gospodinom Filipovičem na čelu i vrijednim savjetnicima za sve predmete ....ove vaše riječi su teška optužba za naše vrijedne učitelje koji su usput potplačeni -pgotovo od ove vlade!

VL
Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
19:30 19.07.2014.

Ovo treba odugovlaciti dok ne preuzme nova vlada .

VL
Avatar imotska115
imotska115
01:49 20.07.2014.

Ako ste primjetili svi ministry riktaju kaevate kad su u problemima.

VL
Avatar Meggi
Meggi
13:22 20.07.2014.

Da li će se na tom građanskom odgoju učiti i o bontonu, moralu, etici..? Da li itko uči djecu pravila lijepog ponašanja? Da li će im itko znati objasniti da je nekulturno uči u trgovinu i ne pozdraviti? .. Da je nekulturno osobi na radnom mjestu govoriti sa 'ti'; da je nekulturno ne otvoriti poklone pred gostom; da nije moralno krasti, lagati, uništavati druge i tuđu imovinu..... ima milion primjera koji se ne uče u školi a niti u kući, zbog čega i jesmo kakvi jesmo i zbog čega ne možemo ni napredovati. Ako će se sve to ( i puno više od toga) učiti na tom građanskom odgoju, onda jesam za njega. Ali, ako će se učiti da je abortus (tj. ubojstvo nerođenih) u redu, da je homoseksualnost normalna i urođena, da je vjera nešto nazadno.. onda nisam za takav 'odgoj'.

VL
DU
Deleted user
18:55 19.07.2014.

Užas! Besposleni pop i jariće krsti!

VL
BR
brodsky4
18:46 19.07.2014.

Jedino za što su nastavnici zainteresirani su njihove plaće i privilegije, a svim nastavnicima koji su na skype-u tijekom nastave treba poslat prosvjetnu inspekciju

VL
OK
okaidy
17:29 19.07.2014.

Neće od toga bit ništa, nastavnici nisu zainteresirani ni za osnovno gradivo, pola nastavnog sata provedu na internetu dok djeci zadaju da rješavaju radne bilježnice koje nikad ni ne pregledaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.