Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arbitraža Gavrilovića i Hrvatske u SAD-u
Povratak na članak

'Građani Petrinje očekuju da država konačno prijeđe preko Kupe i da zakon počne funkcionirati'

Čudno nam je da Republika Hrvatska ne štiti svoju imovinu - 198,5 milijuna eura i 448 nekretnina

Komentari 10

Avatar Idler 3
Idler 3
22:45 23.02.2016.

...saslušao ga je i saborski zastupnik Ivan Sinčić iz Živog zida ??? Velki pravni i saki drugi stručnjak za sve i sva....i onda se čudimo navodima iz teksta ?!

VL
DO
doktorica
23:31 23.02.2016.

Vladimir Demetrović, kojeg je 1995. godine Vlada imenovala direktorom "Gavrilovića", ali mu Georg i Greta Gavrilović nikad nisu dopustili pristup radnom mjestu.....sada bi bio tajkun u tzv.privatizaciji kao što su svi direktori tvrtki postali koji su jedini mogli postati vlasnici i sve je to bilo zakonski.A te je zakone 80-tih krojila vlada koja je dozvolila tu pljačku. I umjesto da se poništi ta privatizacijatj.pljačka nikome ništa....

VL
LI
lipa75
23:17 23.02.2016.

Obitelj Gavrilović je obeštećena davno prije 90-ih i na firmu nije mogla polagati nikakva prava. Ne znam tko je tu lud ako misli da je 91. za 3,3 mil. maraka mogao kupiti većinu firmi iz holdinga Gavrilović. Da stvar bude još gora sada čitam da niti to nisu platili. Gavrilovići trebaju platiti državi ometanje posjeda za sve ove godine, i izgubljenu dobit. Ako država izgubi ovaj spor onda smo stvarno jadni. I još nešto, obvezno pred pravdu izvesti one koje su obitelji Gavrilović omogućili nelegalno korištenje tvornice.

VL
DU
Deleted user
03:54 24.02.2016.

Čak i ako arbitraža u USA vrati sve Georgu Gavriloviću, postoje veoma dobre šanse da se povrati puna proizvodnja u Petrinji. U tom slučaju srpska porodica Krajčinović kojoj su Gavrilovići oteli tvornicu, pokrenut će spor u Parizu da joj Georg Gavrilović sve vrati u naturi. Šanse su ogromne, jer Krajčinovići posjeduju svu validnu dokumentaciju kad im je tvornica otimana. Tako bi se ispravila povijesna nepravda prema pravim vlasnicima, a glavni nasljednik Philippe Krajčinović, koji je francuski državljanin i multimilijarder, obećao je u intervjuu listu "Paris Match" ponovno puno pokretanje ove profitabilne industrije, na radost sviju koji to očekuju.

VL
DO
doktorica
23:32 23.02.2016.

p.s. 90-tih...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.