Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bogate potpore
Povratak na članak

Grad koji subvencionira do čak 100.000 kuna pri kupnji kuće nalazi se na samo sat vremena vožnje od Zagreba

Za mjeru financijske pomoći za kupnju nekretnina predviđeno je milijun kuna, od čega će pola milijuna biti dodijeljeno pet obitelji koji već imaju boravište u gradu Vrbovskom, 300.000 kuna za tri obitelji koje se žele doseliti u grad i 200.000 kuna za subvencioniranje dva kupca koji se žele baviti turizmom i ugostiteljstvom

Komentari 3

DU
Deleted user
18:44 08.04.2019.

Da "gradonačelnik"?? Što ne bi trebao biti grad da bi bio gradonačelnik?! Taj isti "grad" u vrijeme dok je bila općina je imala preko 11 tisuća stanovnika i 13 zaposlenih u komunalcu ( pod komunalcom su bile i vode), a danas isto to područje ima manje od 4 000 stanovnika i 75 zaposlenih u Holdingu ( valjda po uzoru na Bandićev)! Pa tako plaćamo odvoz smeća kao da nam vezni red Barcelone prazni kante, a vodu kao da pijemo vodu iz Atacame! Državna revizija je našla puno nepravilnosti u radu tog holdinga i prodaji pilane ispod cijene. Na žalost Državna revizija daje mišljenje, a ne odluku o pokretanju odgovornosti. Isti taj "gradonačelnik" bi prije svega trebao zaustaviti odljev ljudi, a tek onda početi naseljavanje!

VL
AA
aabbcc
19:18 03.04.2019.

Treba porez na kuce i gazde ce pojeftiniti , beskucnicima lako prodati bez da dajete subvencije da ih neko kupi.

VL
GO
GorenjeHiSense
18:55 03.04.2019.

Hmmm...pa mogli smo zatrazit izbjeglice da se nasele i ostanu na balkanu! Sta ce njima antifa protestantska civilizacija zapada!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.