Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Grad Bjelovar osigurao nesmetan rad Dječjeg vrtića "Osmijeh"

vrtić
Damir Špehar/PIXSELL
14.12.2009.
u 10:54

Na upisima su prednost imali mališani koji su bili smješteni u privatnom Dječjem vrtiću "Bambi" s kojim je Grad Bjelovar zbog višegodišnjih nesređenih financijskih odnosa prekinuo suradnju.

BJELOVAR - Bjelovarski gradonačelnik Antun Korušec potpisao je danas ugovor o sufinanciranju novoga Dječjeg vrtića "Osmijeh". U tri odgojne skupine taj će vrtić od 1. siječnja, za kada je predviđeno i njegovo otvaranje, smjestiti stotinu djece, pri čemu će na upisima prednost imati mališani koji su bili smješteni u privatnom Dječjem vrtiću "Bambi" s kojim je Grad Bjelovar zbog višegodišnjih nesređenih financijskih odnosa prekinuo suradnju.

Novi privatni vrtić Grad će sufinancirati sa 70 posto utvrđene ekonomske cijene, što za iduću godinu po djetetu mjesečno iznosi 893,20 kuna. Inače, za financiranje više od 500 djece u svim bjelovarskim dječjim vrtićima Grad će 2010. godine iz proračuna izdvojiti oko 13 milijuna kuna.

Komentara 2

MU
Mućanin
14:47 14.12.2009.

A zašto bi Grad trebao sufinancirati privatni vrtić? Ako neko svoju djecu hoće slati u privatni vrtić, onda bi se on trebao pobrinuti za trošak!!!

MM
Mladen Miletić
11:28 14.12.2009.

Grad Bjelovar osigurao nesmetan rad Dječjeg vrtića \"Osmijeh\".. kako je Hrvatska strašna jaka država i funkcionira Grad je osigurao nesmetani rad ... Poneki Hrvati donesu plače doma i tako spriječe glad u familiji a nitko ih ne hvali jel su mali !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije