Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRAGA ZA RADNOM SNAGOM
Povratak na članak

Grad Beč traži 21.000 novih radnika. Ovo su najtraženija zanimanja

Koliko je to važno Gradu Beču govori i podatak da je čelništvo Beča u bečkoj Gradskoj vijećnici organiziralo i vlastit “sajam zapošljavanja” pod geslom “Radimo na Beču”

Komentari 5

IL
ilustrator
12:47 26.05.2023.

jel i bečke novine pišu o nedostatku radne snage u hrvatskoj?

VL
DU
Deleted user
11:34 26.05.2023.

Zašto niste stavili i link za natječaje lijepo molim? Nakon tzv velike porezne reforme u Zagrebu će još plaće i pasti tako da je nelojalna konkurencija dobrih poslodavaca uz manje apetite političara uvijek poželjna.

VL
ZV
Zvuk
12:14 26.05.2023.

I onda ti HR porezna zatrazi godisnje i do 10.000 € da nadoplatis poreza jer sa Austrijom nemamo potpisan sporazum o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja kao sa Njemackom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.