Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predlaže sjednicu

Grabar-Kitarović: Već postoji puno tema za Vijeće za nacionalnu sigurnost

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
25.10.2018.
u 15:00

Ja neprestance predlažem, i predložila sam šefici Ureda Vijeća za nacionalnu sigurnost, jer oni bi trebali iskoordinirati sve nas da se nađemo na jednoj sjednici, kaže predsjednica

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović rekla je kako već postoji puno tema za razgovor na Vijeću za nacionalnu sigurnost te da "neprestance predlaže održavanje vijeća".

Grabar-Kitarović je prilikom svečanog otvorenja Caritasove "Kuće za mlade" u Zagrebu ustvrdila kako se Vijeće mora sastati prije ili kasnije: "Prema dogovoru četiri puta godišnje, a ako se održi vijeće nemojte smatrati da je došlo do izvanrednog stanja u državi."

"Sada već ima puno tema za razgovor, primjerice migrantskih pitanja, iako policija sve drži jako dobro pod kontrolom, stanje u Bosni i Hercegovini i susjedstvu", napominje Grabar-Kitarović.

Na novinarsko pitanje je li kontaktirala premijera Plenkovića glede održavanja vijeća, Grabar Kitarović je odgovorila: "Ja neprestance predlažem, i predložila sam šefici Ureda Vijeća za nacionalnu sigurnost, jer oni bi trebali iskoordinirati sve nas da se nađemo na jednoj sjednici".

Na pitanje kada bi to mogli biti, Predsjednica je ustvrdila da vjeruje kako će to biti čim uspiju uskladiti svoje termine.

Komentara 4

Avatar 2222
2222
15:59 25.10.2018.

Predsjednica vec odavno zna da ce biti podrzana od HDZ-a za iduci mandat.To je svima jasno .Dali ce pobjedit dva nova kandidata to je upitno.Protu kandidati imaju sta reci ali Kolinda nema nista za reci osim kako je putovala po svijetu.

CI
cinbenik
15:19 25.10.2018.

Izvanredno stanje u državi je od inauguracije,predsjednice podjela i raseljavanja Hrvata.

Avatar Yugoslavia_Uber_Alles_2
Yugoslavia_Uber_Alles_2
21:15 25.10.2018.

A da mozda, kao EU velesila, postavi pitanje Grcima i Bugarima zasto ne cuvaju granice?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije