Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posjetila rodne dražice
Povratak na članak

Kolinda o sporu: Uopće nemam komentara, narod je izabrao predsjednicu

Za posjeta rodnim Dražicama novoizabrana predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na upit novinara osvrnula se i na izjavu Sandre Petrović Jakovina koja je rekla da smatra da je pobjeda Kolinde Grabar-Kitarović na predsjedničkim izborima upitna i kako se o svemu treba izjasniti Ustavni sud

Komentari 105

Avatar Chupacabra
Chupacabra
20:54 14.01.2015.

Pa ove komunjare, ne znaju dostojanstveno niti izgubiti. Nevjerojatno na koje sve načine su željeli da zadrže fotelju..??!!!! Manipulacije s brojem glasača, vrijeđanja, za dijasporu "dozvolili" da se glasa na 1,5 mjesta, napadanje ustavnog suda,...itd..itd.. Ma nevjerojatno koji ljudi nas vode...??!!! Taman kad čovjek misli da te ne mogu više iznenaditi kad eto ti izjave, milančeta, pa opančičke, pa bauka, pa stazića, leke, jovančeta... pa neke trećerazredne voditeljice, pa bivše ravnateljice nečega... hebo te mijenjaju se k'o na traci...

VL
Avatar navijač
navijač
20:49 14.01.2015.

Naj ljepša zemlja na svijetu je dobila naj ljepšu predsjednicu na svijetu , a kome to smeta nek mu i ostane!

VL
GO
google385
20:49 14.01.2015.

anketa:::> ko je da skinemo milanovica I postavimo nekoga pametnig razumnog I vrijednog molim plus na ravno za bolju hrvatsku

VL
DU
Deleted user
21:27 14.01.2015.

Drugovi i drugarice, poraz boli, jako boli...

VL
TO
tom
21:23 14.01.2015.

to je supruga onog ministra koji ni poljoprivrednu ljekarnu nije znao voditi? ništa čudno što bulazni!

VL
MO
mojazemlja
21:14 14.01.2015.

Naslovnica Yutarnjeg...slično kao na dan presude Gotovini! Koji Yugosi.

VL
BU
Bulaba
20:53 14.01.2015.

Kolinda im je još jučer rekla da se uozbilje i počnu raditi. I što oni rade? Trabunjaju o Ustavnom sudu, ispaljuju notorne kretenarije i umjesto da konačno počnu nešto korisno raditi, prozivaju predsjednicu, a onaj lik Maras, takozvani stručnjak za poduzetništvo, u RADNOM VREMENU piše gluposti po Fejsu.

VL
Avatar Alea iacta est
Alea iacta est
20:46 14.01.2015.

A što se tu uopće ima za komentirati? Žena je dobila preko 50% glasova, od Josipovića je ima 32 tisuće više, pobjedila ga je i na teritoriju Hrvatske, jer je imala skoro 2000 glasova više od njega, u dijaspori ga je uvjerljivo dobila, nevažeći listići, kojih je bilo preko 68 tisuća ne idu niti Kolindi niti Josipoviću, stoga izjava gđe. Komadine je presmiješna, valjda je toga i Josipović svjestan, pa se na vrijeme ograđuje. A zna se što kažu stari ljudi, ne laje pas radi sela, nego radi sebe, tako i Komadina.

VL
Avatar BigBadWolf
BigBadWolf
21:17 14.01.2015.

Svima onima kojima nova predsjednica nepaše su upitni. To može samo značiti da prijašnji način rada i status im paše. A u takve se i kradljivci ubrajaju. Ovo novo im nikako nemože ogovarat!!

VL
Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
20:55 14.01.2015.

Vidi sliku gore, isto kad se Zoka pojavi na trgu, jednako naroda. Samo sto na Trgu brisu od njega, a ne prema njemu!

VL
ED
el duderino
20:56 14.01.2015.

I najvecem laiku je postalo jasno da gosp premijer ima problema sam sa sobom, stoga gospodo iz sdp-a budite mudri i spasite koliko se spasit da...

VL
DU
Deleted user
21:21 14.01.2015.

ostavite nas..na miru..sa razno raznim izjavama..tamo nekih..isfrustriranih likova..koji nista ne znace,,nego..rade..samo da bi zavadili i da bi o njima pricalo..neka idu..odakle su dosli..

VL
IC
ice12
21:16 14.01.2015.

Prosla su vremena kad smo birali jedinog kandidata (kandidate) sa 110% glasova.

VL
NE
neos
21:33 14.01.2015.

Predsjednica Kolinda po njima nema preko 50 % ahahahaha i ne može biti to što je , no Josipović koji ima još manje od nje može. Koja je to logika, pa to je već teška psihijatrija. Totalno su pukli !!!!!

VL
Avatar drug lenjin
drug lenjin
21:38 14.01.2015.

SDP-jadni da jadniji ne mogu biti.Toliko bijesa,ljubomore,političke i općenito netrepeljivosti i mržnje nevjerojatno.Za manje od godinu dana raspuhnuti će se kao list na vjetru.

VL
CR
crocro
21:15 14.01.2015.

Trebate prije svega shvatiti da je poštovana gospođa Sandra Petrović Jakovina njvjerojatnije isfrustrirana pobjedom gospođe Kolinde i oni to ne mogu podnijeti. Zato pokazuju nervozu na svakom koraku na svakom nivou. Nervoza i srdžba je prejaka da ne bi potaknuli regularnost pobjede gospođe Kolinde. Nemojte im, molim vas zamjeriti, što je bilo bilo je. Kako će oni izdržati ovih nekoliko mjesecu do bilo kakvih izbora to će se brzo vidjeti. Već sada su zavladale podjele, prepirke i prebacivanje krivnje s jednih na druge i tko je mogao učiniti više. Ali drugovi dragi, nemojte se međusobno svađati, nitko od vas nije kriv. Vi samo možete okriviti Hrvatski narod koji je prepoznao u kojem se smjeru mora odrediti. A on se u većini nije odredio u vašem smjeru. I vidite da se sve više okreće od vašeg smjera putovanja na kojem će te sami završiti bez Hrvatskog naroda. A što bi vi trebali učiniti da povratite taj Hrvatski narod na svoj put kretanja. Vrlo jednostavno, morali bi imati karakteristike vaših političkih protivnika. A to jednostavno nije moguće, to i sami znate, da ste vi sasvim drugačija ideologija. I tu ništa ne možete napraviti a vaš garantni rok istječe. Vi morate znati da vas je narod izabrao iz inata zbog nezadovoljstva HDZ-om, ali vam nije dao garanciju da će te vladati cijelo ovo tisućljeće. Narod se opredijelio za drugačiju ideologiju pa samim time bez obzira na vaše sadašnje trvenje i razilaženje, nije teško pretpostaviti kakav će biti rezultat parlamentarnih izbora. Stanje na terenu u ovome trenutku je tako, a što će te vi raditi do izbora, najverojatnije je potpuno svejedno. Jer i predsjednik nije cijeli mandat radio ništa a očekivao je novi mandat, I gle čuda, narod se predomislio i razočarao ih. I sada nastupila panika i obezglavljenost što će se dogoditi na parlamentarnim izborima. O tome ste trebali voditi računa na početku mandata a ne na kraju vašeg mandata. Jeli tako?

VL
NE
neno0206
22:01 14.01.2015.

Gospodja Sandra zena ministra Jakovina bi se radije mogla pozabavit svojim pravnim problemimamo kako misli oprat kupnju stana za 400.000 Eura na Cvjetnom trgu od strane svog Ministra muza..?? na ime propale Apoteke..? Bit ce zanimljivo kad umjesto u stan usele u Remetinec:)

VL
Avatar ljutkoris
ljutkoris
22:44 14.01.2015.

Gospođo Jakovina,koliko će koštati kod vas u poljoprivrednoj apoteci vreća bijelog sjemenskog krompira?

VL
MA
marionete
22:15 14.01.2015.

Šta će nam izbori kad imamo sdp

VL
OV
ovrhovršitelj
21:03 14.01.2015.

Ovo je bio jadan j pre jadan spin Milančeta preko Sandre Petrović - Jakovina. A da je spomenuta gdja. Sandra i malo razmislila shvatila bi da Milanovića ne treba više slušati jer će ga ionako za koji dan sami SDP-ovci smjeniti...

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.