Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret na Pantovčaku
Povratak na članak

Mljekari se Kolindi Grabar-Kitarović požalili na lošu poljoprivrednu politiku

Predstavnici proizvođača mlijeka predsjednicu su izvijestili o "izrazito negativnim trendovima koji su rezultat loše i nekvalitetne poljoprivredne politike"

Komentari 14

Avatar viki_nuland
viki_nuland
17:32 02.04.2015.

Kraljica Kolinda ce predsjednickim dekretom narediti kravama da proizvode vise mlijeka.

VL
SV
svitilnik
17:34 02.04.2015.

Evo imamo jedan pozitivan primjer što bi Hrvatska trebala poticati. Bravo za Heineken , bravo za Karlovačko Radler. Ova tvrtka u rukama stranoga vlasnika pokazuje kako ne žele biti samo kupci neke hrvatske tvrtke već žele biti doslovno hrvatska tvrtka.. Za razliku od nekih naših domaćih vlasnika tvrtki koji se samonazivaju hrvatskim , koji uvoze sirovinu za svoje proizvode, ova tvrtka je prvo uložila svoj kapital u domaći ječam a sada vidimo ulažu kapital i u proizvodnju domaćega limuna. Što je najvažnije podižu nasade na našim otocima gdje nam prijeti najveća depopulacija. Samo ovakve tvrtke možemo nazivati domaćim a ne razne uvoz – prodaja tvrtke koje uvoze proizvode i sirovinu za male cijene , nama kupcima nabijaju abnormalne marže i bogate se a nisu uložili ni kune u hrvatsko gospodarstvo i nova radna mjesta. Koliko se samo uveze robe za potrebe turizma a tu je naša najveća šansa za izvoz uz najmanje troškove jer je i turizam izvozna grana gospodarstva. Bravo za Heineken sa željom da , ove ili sljedećih godina dok limuni počnu rađati, prodate što više radlera

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
20:54 02.04.2015.

Naši seljaci su dočekali spas u posljednji čas. Naša spasiteljica Madona BBH će iskoristiti svoju državničku poziciju i osobne kontakte u Briselu, kako bi ovima omogućila da dobiju plastične krave. Iste će moći držati u svojim dvorištima kao spomen na teška vremena rintanja u tamnici naroda, na jednoj strani i podsjećati tko ih je uveo u raj zemaljski (oslobodjenje od zamornog, dosadnog i opasnog rada), na drugoj strani. Uostalnom Lijepa naša ima previše dvonoge stoke krupnog i sitnog zuba, pa će se sa olakšanjem dočekati klanička asanacija terena od krava i bikova, zar ne?

VL
QI
qiqo
18:32 02.04.2015.

Mislim da joj se nisu za ništa obratili.... žena je rekla da je sa Grobnika i da zna musti krave i ovce....ako je itko stručan onda je to Cokolinda....pravi potez

VL
Avatar mama mia
mama mia
22:33 02.04.2015.

Ajde precjednice, rješavaj probleme obećala si nek teče mlijeko i med

VL
DU
Deleted user
17:40 02.04.2015.

Jesenti milu bigulicu, kaj je zdaj to? Kakav je to mrski protuvladin spin? Kako poljoprivredna politika može biti loša kad ju vodi Jakovina Tićo, najveći živući hrvatski agrarni stručnjak (nakon pokojnog Pankretić Jože i sina mu Božeka)?

VL
LI
lijepisunčandan
18:04 02.04.2015.

Presjednica bi morala pozvati u pomoć svoje zadrgare, Vaso lažova sa sedam diploma ( naravno i s diplomom stočara ) i seljaka Karaktermarka, da pod hitno riješe gorući problem....

VL
LA
LANA555
22:11 02.04.2015.

I ja cuse zaliti Presjednici da mije mljeko skupo.Snizite mljeko da bar djeca mogu svaki dan kozumiratu.

VL
Avatar airbizz
airbizz
18:42 02.04.2015.

mljekari se bune na otkupnu cijenu,a kad bi prodavali u maloprodaji za 3-3,5kn po litri,bilo bi dobro svima.imali bi veći zaradu,a djeca bi pila čisto mlijeko bez tvari koje drže mlijeko pitkim po nekoliko mjeseci.

VL
LA
LANA555
22:14 02.04.2015.

I ja cu se zaliti Presjednici da mi je mlijeko preskupo. Snizite mlijeko da bar dijeca ga mogu svakodnevno konzumirati

VL
LA
LANA555
22:15 02.04.2015.

VL
PI
pixiee
23:27 02.04.2015.

pa ova vlada je samo uništila našu poljoprivredu u svakom segmentu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.