Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očekuje odgovornost
Povratak na članak

Grabar-Kitarović: Od početka mandata zagovarala sam slobodu medija

Želim da novinari rade slobodno, bez pritisaka koji ne dolikuju demokratskom društvu. Isto tako očekujem da djeluju odgovorno, na dobrobit društva i u skladu s kodeksom svoje struke, poručila je Grabar-Kitarović

Komentari 12

HR
Hrvatinic
13:38 08.03.2019.

Kakova je sloboda medija u hrvatskoj kada proteroristicki srbobran tjednik novosti provodi propagandni rat protiv hrvata i hrvatske i to usred zagreba. ..to nema ni jednoj zemlji svijeta osim u nas...sloboda medija nije neogranicena to su price za djeicu iz vrtica......

VL
GO
goran2hr
14:05 08.03.2019.

Što joj ovo treba? Zar ona misli da će ju na idućim izborima podržati lijevo liberalni mediji?!

VL
GO
goran2hr
14:03 08.03.2019.

Nešto ju nisam čuo da prosvjeduje, kada se maltretira neki domoljubno desni novinar!? Tada se ne poziva na slobodu medija?

VL
KU
kusstjepan
15:55 08.03.2019.

Ti si vec proslost . Skupa i jalova proslost .

VL
PR
prajdali100
18:59 08.03.2019.

Gospođo KGK o čemu vi pričate.Policajci su postupali sukladno zakonu, bili su korektni i to je to.Pisanje ove Klancir je samo dno novinarstva.Takve izgleda ne smiješ ni krivo pogledati.

VL
Avatar toxic alien
toxic alien
21:44 09.03.2019.

Ha, ha, ha, ha..., "Od početka mandata zagovarala sam slobodu medija"! To bi ti trebalo osigurati drugi mandat?! Ti si svoje sanse prokockala, "kraljice"! Mozes vristati nebuloze skupa sa onim debilom Beljakom...

VL
DU
Deleted user
18:47 08.03.2019.

Vrijeme je proslo

VL
PR
prajdali100
19:02 08.03.2019.

A kako rade Vučićevi mediji ?Pa zar on za vas nije oličenje pravog europejca !!!? Valjda imate o tomu pravu informaciju ? Ako nemate, zatražite je.

VL
GO
GorenjeHiSense
17:56 08.03.2019.

Zagovarala slobodu? Ma nemoj! To je veliko iznenadjenje!i to od pocetka mandata?! Ok prije je zagovarala nesto drugo.....

VL
NE
Neonacionalist
21:54 09.03.2019.

Da se mene pita ja bih ukinuo medije u Hrvatskoj jer ionako ne služe ničemu pardon zapravo služe svemu i svačemu kako već koji ali najmanje hrvatskom narodu i njegovim interesima kao i državi u cjelini ipak čast rijetkim iznimkamaa kojim ima ali zaista malo i nedovoljno , nažalost mediji kod nas ili veliki dio njih da opet ne generaliziram skroz pak imaju znatno veći višestruki negativan utjecaj nego pozitivni pa kad bi ih se ukinulo makar na pola godine ja sam poprilično uvjeren da bi to svakako pozitivno ili blagotvorno djelovalo na naciju i šteta je što ne možemo sprovesti jedan takav pokus ili eksperiment , ostaviti pritom naravno samo ona osnovna sredstva informiranja .

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
16:22 08.03.2019.

Naša Vrhovnica se stalno i iznova dokazuje kao braniteljka potrebitih, ugroženih i poniženih, pa tako i novinara sa njihovim ugroženim slobodama. Istina ona i Mesija Andrej BBh su u kontradikciji, jer posljednji rezolutno odbija bilo kakvu neslobodu medija i novinara. Jedini problem je da naši mediji nemaju nikakvu slobodu da iznose svoje sudove o pozitivama naše Nezavisne Prve Republike, što je strašno ograničenje medijskih sloboda. Medjutim vremenom će se revalorizirati povjesna zbilja u smjeru utvrdjivanja istinskih vrijednosti. U svakom slučaju je dobro startalo jer se diskvalifikacije vejrodomoljuba sa predbacivanjem neistinitih činjenica i vrijednosti, rigorozno kažnjavaju úpo našem nezavisnom pravosudju, zar ne?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.