Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednica u Ljubljani
Povratak na članak

Slovenija proslavila jubilej državnosti. Predsjednica RH: Treba nam više Europe, a ne manje

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović rekla je u Ljubljani da je razočarana ishodom britanskog referenduma, ali je naglasila da se europski projekt nastavlja

Komentari 29

KA
Karas
16:48 24.06.2016.

nije istina,svi smo sretni i nadamo se da ce Hrvatska uskoro krenuti istim putem...

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
17:47 24.06.2016.

svi vi politićari ste razoćarani gospođo predsjednice ali pitam se s kojim razlogom jer da se sad isto kod nas ide na referendum isto bi tako prošli i vi ovdje .narodu je dosta lijepih prića dok on gubi sigurnost i egzistenciju i jednno klika politićara i nakupaca ili ti šverc komerca profitira .niš ne rade uzmu za sitnu lovu tamo negdje u aziji kini ili drugdje i ovdje se namlate para na svom narodu dok on ima sve manje i manje o tom se tu radi politićari su razoćarani jer više ne mogu prodavat maglu a narod je još više jer nema posla i to je uzrok svemu .jednom rjećju politićari su sami krivi za ovo stanje jer su zajedno s bogatunima radi njihove što veće dobiti sve poslove predali nekom drugom a ovdje skoro niko niš niti ne radi ..s poštovanjem i što se mene tiće i kod nas bi trebalo sprovest referendum pa biste vi bili još više razoćarani kad bi vam hrvatski narod isto tako dao jasno do znanja da mu je dosta unije i sveg tog što se dešava -------

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
18:02 24.06.2016.

Svi smo razočarani?! Ja sam oduševljen i jedva čekam tko je sljedeći...

VL
AM
Axis Mundi
19:02 24.06.2016.

a čemu razočaranje? je li EU bogomdan "zakon i propis", ili je jednako tako proizvoljna politička tvorevina kao i mnoge prije nje? nama imponira da visimo na tuđoj sisi, i još sa vlastitim davanjima, te da "slušamo naputke", ko daa smo retar.dirani, dosta ih je više, hoćemo li nešto zvati marmelada ili đem, hoćemo li ovako mjeriti mrkvu ili onako, a gdje su još ostale, ključne stvari... Hr možda nije mogla birati (iako je veliki postotak građana bio protiv), no ne možemo se uspoređivati s GB.

VL
AA
aabbcc
18:35 24.06.2016.

Treba nastaviti sa referendumima a do tada zaliti one narodne koji se ne mogu ni izjasnjavati ..

VL
BL
Blender
18:36 24.06.2016.

Mi smo sretni da je Engleska tako glasovala! Samo prodane duse poput one nase predsjednice bi jos u uniju a nikako van! Sramota Hrvatskoga naroda je to sto takvi jos uvijek vladaju, bas ti koji su sve upropastili!

VL
Avatar superhik74
superhik74
22:22 24.06.2016.

sedamnaest miljuna i cetristodeset tisuca gradjana Velike Britanije je pokazalo koliko su "nesretni" glasovanjem za izlazak iz Europske birokratske tamnice s marionetama kao sto je ova nasa barbika clanica trilateralne komisije koji za vlastiti dzep iskoristavaju stotine miljuna gradjana kako bi napunili dzepove debelih bankara.

VL
TR
trnjedotokija
17:10 24.06.2016.

samo naprijed svi,,ko j... eu,,protiv masona i ateista,,

VL
Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
20:42 24.06.2016.

A tko ste to vi "svi" gospođo Kitarović? Meni je baš po volji, želim da Engleska ode iz Unije, a da Škotska, Irska i Vels ostanu.

VL
DU
Deleted user
16:58 24.06.2016.

Netko je morao započeti. Ujedinjeno kraljevstvo nije zadovoljno što je Njemačka politički ispred njih da netko drugi ima veći utjecaj od njih ida oni nisu ti koji vode.

VL
DU
Deleted user
20:23 24.06.2016.

Je li debeljuca otišla po mišljenje u Buzin ili joj je isto stiglo poštom ? A glede razočaranosti mogu izjaviti da sam toliko razočaran da ću se večeras od sreće napiti kao svinja.

VL
OK
okvarbudovič
20:56 24.06.2016.

nije istina,nismo svi razocarani,evo ja sam prvi sretan sto je dosao pocetak kraja ovoj umjetnoj tvorevini,zvanoj eu.

VL
RI
rikavac
17:10 24.06.2016.

I mi smo razocarani sa tobom kao predsjednicom sto samo mlatis praznu slamu a od izborne kampanje nisi nista uradila sto si obecala.Preselila u Visoku ,udarala sakom od sto Premijeru ,dolazila na sjednicu vlade pa cak si govorila o poglavlju 23 ulaska Srbije kako Hrvatska nesmije i nemoze odustat od toga pa na kraju sarmiro te Vucic sa svojim usnicama gdje si otisla tamo pojela 2 kile krmetine popila Lav pivo odigrala uzicko kolo i sve to zaboravila.

VL
AS
ASERAGUD
09:29 25.06.2016.

Uz najviše slovenske dužnosnike i uzvanike, uz hrvatsku predsjednicu proslavi su prisustvovali i predsjednici Italije, Sergio Mattarella, Mađarske Janos Ader, Austrije Heinz Fischer i Njemačke Joachim Gauck. PITAM: da li će itko od ovih zvaničnika biti nazočan našoj proslavi? Zaštoo Jadranka Kosor nije pozvana što priliči svakoj uljuđenoj državi da pozove svoje bivše čelnike. Sramotno je da na današnji dan rade sve birtije, trgovine i prčvarnice, hrvatski sam branitelj koji je za samo samo tri dana 28.06.1991. godine obuka odoru pripadnika ZNG i ponosno je nosi po bojištima do kraja rata. Što reče moja supruga i u socijalizmu se poštovala sveta nedjelja i državni praznici, nije se radilo - kuda je svijet otišao ....... Sretan vam Dan državnosti

VL
NY
no_yes
10:31 25.06.2016.

Kao država u kojoj je političarima svakodnevni naglasak na demokraciju, moliti ću lijepo raspisivanje referenduma po istom pitanju.

VL
GF
gfrancic
01:35 25.06.2016.

Nsa predsjednica opet bunca, ko pijana plota propagira EU, dok ce zemlje EU traziti izlazak, ova nasa nebuloza hvali i drzi ostanak

VL
DU
Deleted user
09:09 25.06.2016.

Treba nam više love od te Eurpe, ako može. Gdje bih mogao poslavti svoj IBAN?

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
21:34 24.06.2016.

Grabar-Kitarović o referendumu: Svi smo oduševljeni jer Englezi su sada postali naši uzori makar smo mi pravi hrvati kulturu izlaženja, razilaženja i bježanja potvrđivali več na EU arbitražnom sudu oko granice i prije toga kod raspada Jugoslavije.

VL
ST
stipe53
07:40 25.06.2016.

Ova EU je ustvari velika Njemačka i kao ovakova će se raspasti. To je najveći razlog zašto su je Britanci napustili. Odluke se kroje u Berlinu i šef je Angela. To nije EU.

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
07:52 25.06.2016.

treba se zabraniti starim ljudima da glasaju, kao što imaju zabranu klinci. čim dobivaš penziju gotovo sa glasanjem - ovako u britaniji su izglasali propast a kod nas to izglasavaju od 1990te

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.