Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPOR IZMEĐU PANTOVČAKA I BANSKIH DVORA

Grabar-Kitarović: Netko pokušava napraviti razdor između mene i Vlade

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
11.11.2018.
u 17:30

Objasnila je i zašto neće ići u Marakeš.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nalazi se u Parizu na stotoj obljetnici kraja Prvog svjetskog rata. Tamo je komentirala spor između Pantovčaka i Banskih dvora izazvao takozvana Marakeška deklaracija.

Predsjednica se "apsolutno slaže" s time da netko pokušava napraviti razdor između nje i Vlade.

"Ne znam tko pokušava, ali vidim da netko pokušava. Apsolutno se slažem, ali mislim da ne treba prste upirati samo u moj Ured, nego da treba istražiti i drugdje, posebno nakon ove objave nakon rezultata istraživanja javnog mnijenja. Za mene je to i relevantno i irelevantno. Važno je što ljudi misle, ali prevelika se prašina digla oko Marakeške deklaracije", rekla je predsjednica za N1.

Objasnila je i zašto neće ići u Marakeš.

- Razlog što sam ja, neću reći odustala, već odlučila ne ići... Sad mi je cijeli niz predsjednika i premijera rekao da neće ići zato što se to iz dokumenta koji je trebao biti samo nekakav politički "commitment", zajednička želja da riješimo ta pitanja, pretvorilo u programski dokument koji se uglavnom temelji na migracijama - rekla je Grabar-Kitarović za N1.

Kolinda Grabar-Kitarović
1/7
Ključne riječi

Komentara 67

GO
goran2hr
18:00 11.11.2018.

Da je predsjednica prava domoljubna desničarka Hrvatica i kršćanka, onda bi morala biti u konfliktu sa ovom protunarodnom Plenkovićevom vladom. Ali ona je fake i sa Plenkovićem puše u isti rog. I ona je protiv referenduma, a za IK, Marakeš i ostale lijevo liberalne besmislice. Ove sitne predstave, trebaju joj za obmanjivanje svoje izborne baze (kojoj se ruga nazivom "marginalci"), jer će joj isti ponovno trebati za nove izbore.

IJ
I ja tebi
17:51 11.11.2018.

Nedaj se kraljice hrvatine su uz tebe.

Avatar gordi
gordi
19:30 11.11.2018.

uništit češ ti kraljice jugokomunističku i UDBAšku smrad kojase nakotila...branitelji su uz tebe kraljice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije