Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivša predsjednica

Grabar-Kitarović nakon noćne šetnje sjela na most: Divno je biti ovdje

Foto: Instagram/PIXSELL
1/6
27.07.2022.
u 00:30

Ovo je fantastično! Za ovo smo radili desetljećima, za ovo je trebalo puno truda i muke. Nadam se da ćemo s tim istim elanom, žarom pristupiti svemu što nas čeka ove jeseni - rekla je Kolinda.

Kolinda Grabar-Kitarović, bivša predsjednica, bila je jedna od uzvanica na svečanom otvorenju Pelješkog mosta. Na društvenim mrežama je objavila video s opisom 'moj prvi hod po Pelješkom mostu'.

Osim toga, sjela je na pod i fotografirala se s mostom u pozadini. 

Foto: kolinda_gk/Instagram

- Ovo je jedinstvena prilika za proći mostom ovako pješice. Ovaj osjećaj spajanja juga i sjevera Hrvatske. Ovo je fantastično! Za ovo smo radili desetljećima, za ovo je trebalo puno truda i muke. Nadam se da ćemo s tim istim elanom, žarom pristupiti svemu što nas čeka ove jeseni - rekla je Kolinda za 24sata te dodala:

- Ovaj most znači jedinstvo i zajedništvo. Pratila sam ovaj projekt, na raznim pozicijama, godinama. Osjeća je predivan biti ovdje.

Komentara 18

GL
glištun
05:07 27.07.2022.

Može sjesti jer je most još pod garancijom...

Avatar markoii123
markoii123
08:02 27.07.2022.

Kad sam prvi put vidio ovu sliku mislio sam da se Index.hr zafrkava a kad ono živa istina.

M3
Miške 3
11:13 27.07.2022.

Ima li taj most u blizini WC, gdje se budu posrali nakon 1oo janjaca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije