Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervju - T. Karamarko
Povratak na članak

'Grabar Kitarović je naš najozbiljniji kandidat. Bit će to čista pobjeda nad Josipovićem'

Iako ne vjeruje anketama predsjednik HDZ-a ne krije da su svi 
u stranci oduševljeni rejtingom i očekuju nove izborne pobjede.

Komentari 73

AA
Aartur
11:51 17.05.2014.

Inozemni PR savjetnici očigledno daju prve efekte - ovo je konačno jedan smisleni intervju Tomislava Karamarka, bez pretjerivanja, kvazi-senzacionalizma i jeftine nacionalističke retorike. Predlažem mu da, ako pobjedi na izborima, angažira i inozemne savjetnike za gospodarstvo i reforme u državnoj administraciji, te počisti sve nesposobne aparatčike koje je instalirao SDP.

VL
NV
novo vriijeme
11:32 17.05.2014.

HDZ ima sreće jer ima dobre kadrove u rezervi.

VL
Avatar Matija22
Matija22
11:34 17.05.2014.

pajkan će pomesti milovana na izborima

VL
JU
juma
11:38 17.05.2014.

Pobjeda HDZ-a je neupitna. SDP nam je donio smo afere, medijsku cenzuru, nekompetentnost i kadroviranje po partijskoj liniji.

VL
Avatar franioprvi
franioprvi
15:13 17.05.2014.

Bit ce to tsunami. Nezapamcen. Kolinda je fantasticna , sve ono sto nasi politicari ... nisu.

VL
DU
Deleted user
13:12 17.05.2014.

Nisam poljoprivrednik niti hdzeovac ali konačno prava riječ i rečenica "navodnjavanje" tu leži cijela priča oko naše poljoprivrede, daj Bože da se ostvari.

VL
Avatar Anemični HDZ
Anemični HDZ
14:38 17.05.2014.

bravo za hdz........ napokon nakon 15 godina hrvat na pantovčaku

VL
TT
tTony
14:56 17.05.2014.

hrvatska ima previse stranaka tesko ce bit slozit rogve u vreci vec sad be tribali znat ko je sa kim i sta je plan da gradjani mogu glasat za a ne protiv

VL
Avatar error
error
15:35 17.05.2014.

Veseli me ta mogucnost da konacno jedan hrvat, vjernik, domoljub nakon dugih 15 godina bude predsjednik drzave...jedan hrvat kojem ce domovnski rat biti svetinja, kao i zastava sahovnica a ne petokraka i partizani kao mesicu i yosipvicu...

VL
XA
xanderr
13:37 18.05.2014.

sve je izglednije da će karamarko biti novi hrvatski premijer. nekome drago, drugome krivo, ali tako stvari stoje. od milanovića ionako lošiji nikako ne može biti.

VL
Avatar Carrera
Carrera
13:07 18.05.2014.

kolinda će dotući josipovića, on je skroz razočarao narod i sve više gubi podršku

VL
DU
Deleted user
12:16 17.05.2014.

sada je vrijeme za Savez za Hrvatsku

VL
BK
B Kosa
21:27 17.05.2014.

tko god dode dobro samo nam je dosta antifasista zauvjek to je nastavak jugslavje. Partizanska kapa sa petkrak nas je kostala kao nkakav znak i jna je antiasisticka i pobunjeni Srbi sve je to partizansko djelo To smimo slaviti alii nesmemo ne koji su zivote dali za hrvatsku ti se vrijedaju da su fasisti

VL
GO
Gomila
21:41 17.05.2014.

Tomislave narod je sa tobom

VL
PD
Pukovnik_D.Bogdanić
08:43 18.05.2014.

Idemo svi skupa ,,,,,, jer vidjesmo kako sadašnja garnitura na Pantovčaku radi ....... zna se da je akciju spašavanja Perkovića i Mustača započeo sin Ante Jsoipovića .................. vrijeme je narode da dođeš pameti ............ moja poruka HDZ-u gospodo da stee išta valjali 5 tisuća godina SDP nebi vidio vlasti. ----------------------------------------------------od Karamarka očekujem da napokon nešto valja.

VL
AG
Agricola
14:18 17.05.2014.

Što je s Mesićem? Što je s protuzakonitim i protuustavnim dilanjem državnih tajni dok je Karamarko bio na čelu Mesićeva ureda? Ako je Karamarko sudjelovao u tom sramnom i najvećem veleizdajničkom činu otkako je samostalne Hrvatske onda je on samo jedan običan sudionik u veleizdaji. Ako je pak to rađeno njemu iza leđa ili mimo njegova znanja, kao što se ovdje u tekstu kune i kao što piše u naslovu u tiskanom izdanju Večernjeg lista da on nikad ne bi dilao državne tajne, onda očekujem da tu stvar istjera na čistac do kraja jer to jednostavno ne može ostati ovako. Ne može se dogoditi da Savo Štrbac ims u posjedu Brijunski transkript 4 godine prije nego Vlada Republike Hrvatske. Naravno da od sadašnje vlasti ne očekujem da rješi taj problem, a kad HDZ dođe na vlast, ako Karamarko ne rješi taj problem onda će biti jasno o čemu je stvar, i može on sad na sva usta hvaliti Tuđmana i Šuška, ali ako se to ne riješi to je samo pusta priča i ništa više od toga!

VL
BK
B Kosa
21:44 17.05.2014.

treba upozoriti naivne hrvatske birace da nenasjedaju komunistickm provokatoria ka na proslm izbrma kada je se hrvatska zacrvenila kako su sami priznali

VL
LI
Livia
16:05 17.05.2014.

Ne čekam političare da mi srede život,znam da će mi bit dobro onoliko koliko se potrudim sama ali ako se ovi vrate jao nama,stvarno smo ovce!!!!!!

VL
Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
16:48 18.05.2014.

Potrebna nam je osoba koju će svjetski čelnici shvatiti ozbiljno... Kolinda to zasigurno jest za razliku od nesposobnog Josipovića...

VL
CR
crocro
08:40 18.05.2014.

Koalicija HDZ-a i Savez za Hrvatsku trebali bi zajednički upregnuti snage kako bi vratili Hrvatsku na poziciju koja joj pripada. Očito je da domoljublje i zaštita Hrvatskih nacionalnih interesa vrlina i jednog i drugog saveza. Jedino se Savez za Hrvatsku dodatno jasno deklarirao da treba provesti lustraciju, pa bi valjalo da se o tome jasno očituje i DHZ. HDZ-ovci dobro razmislite o jasnom stavu prema lustraciji. Vama to potpuno ne odgovara, ali ovo se pitanje jednom mora pretrgnuti preko koljena. Time bi zadobili simpatije još većeg broja građana. Lustracija je spas za Hrvatsku dugoročno gledajući. Netko će samo zbog lustracije glas dati Savezu za Hrvatsku. Npr. ja razmišljam kome od te dvije opcije dati svoj glas, ali kada Savez za Hrvatsku ističe da će provesti lustraciju, moj glas će otići Savezu za Hrvatsku. Imaju oni puno kvalitetnih i spsosobnih i časnih ljudi koji mogu spasiti Hrvatsku. Nisu oni ORAH koji imaju "jednog gospodarstvenika" koji misli spasiti Hrvatsku ekologijom i legalizacijom droga. Snage se trebaju udružiti a ne se sukubljavati posebno ako imate veliki broj dodirnih točaka u svojim planovima. A što se tiče predsjedničkih kandidata, tu također nema dileme. Moj glas već je rezerviran za Kolindu i jedva čekam otvaranje birališta. Oni su šansu imali, nisu je iskoristili niti vlada niti predsjednik RH, i trebaju i zaslužuju otići. Konačno Hrvatsku treba vratiti Hrvatima, kako bi se došlo do volje rješavanja pitanja za sada još uvijek okupiranog Hrvatskoj teritorija. Samo je problem svih problema što aktualna vlast koja vidi da je izgubila izbore, koja se još uvijek petlja i planira provoditi neke poteze, neće provesti izvanredne parlamentarne izbore koji bi se mogli održati kada i predsjednički izbori o istom trošku. Umjesto toga drže Hrvatsku i građane Hrvatske kao taoce, jer napretka nema a niti se može očekivati. Samo ih interesira nova pobjeda i povećanje rejtinga. S time se jedino bave.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.