Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlikovala policajce
Povratak na članak

Grabar-Kitarović: Bitka za Petrinju nagovijestila je junaštvo hrvatskih branitelja

Policija, rekla je predsjednica, povjerene zadaće obavlja vrhunski profesionalno, odgovorno i humano, "pa i u najtežim uvjetima prilikom nadzora i zaštite državne granice, ujedno i najdulje vanjske granice Europske unije”

Komentari 2

JO
joso22
14:21 22.11.2019.

Najbolja predsjednica!

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
22:39 21.11.2019.

Naša Vrhovnica dijeli odlikovanja kapom i šakom u predizbornom razdoblju. Najbolje bi bilo kada njeni izborni stožeri ova davali svakom prolazniku, nek se čuje, nek se zna tko se kome dopada. Možda bi se ova mogla slati poštom članovima ZNA SE i onima koje ovi preporuče. Tako je još jedan vrhovnik dijelio svojim vojnicima, ali to mu nije pomoglo da izbjegne poraz. Živi bili, pa vidjeli, zar ne?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.