Naslovnica Vijesti Hrvatska

Građani se okupili i pjevali Oliverove pjesme

Građani su donijeli svijeće, upalili ih i pjevaju ispod glasa, a do kada će sve to trajati, kažu, dok ne ponestane Oliverovih pjesama.
29. srpnja 2018. u 22:34 22 komentara 10179 prikaza
Građani se spontano okupili na Pjaci i uz žensku klapu pjevali Oliverove pjesme
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/8

Ženski zbor Marjanke iz Splita napunile su večeras Pjacu u samom središtu grada na kojoj su se spontano zajedno s građanima počeli okupljati od 21 sat i započeli pjevati pjesme Olivera Dragojevića opraštajući se tako sa legendom hrvatske glazbe.

'17.10.2011., Split - Oliver Dragojevic u setnji gradom. Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL' LEGENDA ZA SVA VREMENA O Oliverovoj smrti pišu najpoznatiji svjetski mediji

"Piva klapa ispod volta", "Nedostaješ mi ti", "Oprosti mi pape", "Nek živi ljubav", "Vela Luku" i brojne druge vječne Oliverove hitove večeras pjeva na desetine Splićana i njihovih gostiju, a sve u čast neprežaljenog sugrađanina koji je jutros nakon duge i teške bolesti umro u bolnici.

Građani su donijeli svijeće, upalili ih i pjevaju ispod glasa, a do kada će sve to trajati, kažu, dok ne ponestane Oliverovih pjesama.

Oliver i Vesna Dragojević IZGUBIO BITKU Oliverov sin: Probali smo sve, ali bolest je bila jača

"Nedostaješ nam ti", poručio je večeras nekoliko puta Split i građani koji su svi redom novinarima izjavljivali da na glazbenoj sceni bez Olivera više ništa neće biti isto.

Građani su se okupili i u Zadru gdje su također pjevali Oliverove pjesme

Rafting
AVANTURA NA VODI
Otkrijte gdje je najbolje ići na rafting, a gdje se krije raj za avanture u kanuu i kajaku

A1 izdvaja za Vas