Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bjesomučno guglaju

Građani SAD-a: Gdje je nestala Melania? Je li u opasnosti?

Melania i Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
09.08.2017.
u 16:59

Gdje je nestala Melania Trump? Najčešće je to pitanje koje muči građane SAD-a još od 25. srpnja

Gdje je nestala Melania Trump? Najčešće je to pitanje koje muči građane SAD-a još od 25. srpnja, kad je Melania zadnji put viđena na fotografijama.

Melania i Donald Trump
1/24

Takvi upiti na Googleu, piše Inquistr, porasli su za 400 posto, dok su pitanja poput 'Gdje su Melani i Barron Trump, u porastu za 350 posto.

Melania je viđena na fotografijama krajem srpnja, kada se sa suprugom Donaldom Trumpom vratila iz Ohija u Bijelu kuću. Njihov sin Barron zadnji je put viđen 30. lipnja.

S obzirom na to kako se Trump često pojavljuje u javnosti, mnogi se Amerikanci pitaju: Što se zapravo događa s predsjedničkom parom?

Komentara 10

DU
Deleted user
19:00 09.08.2017.

Mediji koji nisu pod kontolom pišu da sa mužem otvara portal koji neče objavljivati fake new poput BBC ,CNN i njihovih satelita ...buuuuuu

BE
beitsche
19:20 09.08.2017.

Zena nema cajta. Cijelo vrijeme cita vecernji

PO
pozornik66
19:31 09.08.2017.

Pitaju oni koji je ne mogu podnit, ni nju ni Trumpa. Antife su svugdi iste

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije