Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idila unatoč prosvjedima

Melania otkrila kako se zabavlja u Hamburgu: Suprug i ja uživali smo...

Melania Trump uživa u Hamburgu
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
08.07.2017.
u 15:11

Promatrači tvrde kako se čini da Melania uistinu uživa u događajima koji prate summit G20

Unatoč velikim prosvjedima zbog kojih je u hamburškom hotelu ostala dulje nego što je planirano, prva dama Amerike Melania Trump u subotu je tweetala da joj je u Hamburgu jako lijepo. 

"Suprug i ja uživali smo u lijepoj večer s brojnim velikim svjetskim liderima", napisala je dan nakon koncerta održanog u hamburškoj Elbphilharmonie. 

U jednom je trenutku u petak bilo upitno hoće li prva dama uspjeti stići na koncert, s obzirom na to da je morala odustati od dijela programa predviđenog za supruge čelnika zbog demonstracija koje su je spriječile da izađe iz hotela u kojemu je odsjela. 

Kad je napokon izašla iz hotela, koncert je bio odgođen zbog njezina supruga, američkog predsjednika Donalda Trumpa, koji se u razgovor su ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom zadržao dvostruko dulje nego što je protokolom predviđeno. 

Američki državni tajnik Rex Tillerson u petak je izjavio da je prva dama pokušala prekinuti razgovor Putin-Trump, kako bi se program nastavio po planu, no nije joj uspjelo. 

Melania Trump uživa u Hamburgu
1/7

Promatrači tvrde kako se čini da Melania uistinu uživa u događajima koji prate summit G20. Za vrijeme večere, organizirane nakon koncerta sjedila je pokraj ruskog predsjednika s kojim je razgovarala te se nekoliko puta srdačno nasmijala. Prevoditelj je pritom bio nepotreban, pišu mediji. 

U istom je tweetu napisala: "Kada se zemlje udruže i surađuju, svi profitiraju."

Ne zna se je li na taj način aludirala na politiku svojeg supruga koju vodi pod parolom "America First" i često ne vidi potrebu za multinacionalnom politikom. 

Komentara 7

DU
Deleted user
16:19 08.07.2017.

gdje mogu procitati..o kojim temama se razgovaralo..sta se zakljucilo..i sta su potpisali..ha..ha..osim da su se svi dobro zabavljali..od ovih kraljeva..pa sve do onih podanika i uvoznih prosvjednika po ulicama..ha..ha..od vrimena robova..do danas..uvik isto..kruha i igara.

Avatar anticenzura
anticenzura
16:18 08.07.2017.

Bice je Porosenko sinoc nervozno grizao cokoladu od muke i ljesnjacima gadjao Trumpa i Putina na televiziji. On spremio tenkove, a nitko nece da ratuje.

GE
geez
18:16 08.07.2017.

duže a ne dulje, vl.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije