Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
27. godišnjica
Povratak na članak

Građani položili vijence i zapalili svijeće u spomen ubojstva obitelji Zec

'Taj slučaj, možda jasnije nego drugi, dovodi u pitanje obrambeni karakter Domovinskog rata. Počinitelji su bili pripadnici specijalnih postrojbi koji su oslobođeni zbog proceduralnih grešaka'

Komentari 78

DU
Deleted user
21:56 08.12.2018.

Interesantno kako se nitko ne sjeti obitelji Čengić koju su pobili srpski pobunjenici i zato nisu osuđeni.

VL
SD
sdpesticid
22:13 08.12.2018.

pazi ti podnaslova !? našli ste vi novinari i urednici porediti ovaj slučaj s domovinskim ratom ? zašto onda niste stavili u isti kontekst hrvatsku djecu koja su pobijena od srba ? niste jer ovaj slučaj nije ratni slučaj za razliku pobijene hrvatske djece od strane srba u hrvatskoj. usput rečeno, jasno je kako se ovaj članak veže uz uhićenje ratnih srpskih zločinaca iz vukovara, sasvim jasan termin..

VL
BF
bf2
21:31 08.12.2018.

Da je dotično piskaralo upoznato sa nekim činjenicama i da mu srce ne vene za jugoslavijom,ne bi davao takve imbecilne izjave. Naime,da nije bilo velikosrpskog fašizma,ne bi bilo ni nametnutog nam rata,a tada ne bi na površinu isplivao ološ (kojeg je bilo i sa naše strane) koji je likvidirao dotičnu obitelj. Na žalost,taj profesionalni djelatnik kojekakvih udrugica koje se bave subverzivnom djelatnošću protiv RH koristi tragediju te obitelji za vlastitu promociju. Sama njegova izjava dokazuje njegove "kompetencije" novinara

VL
DU
Deleted user
23:10 08.12.2018.

Koliko je ono djece stradalo SAMO u Slavonskom Brodu?.... od granata... više od stotinu, da ne guglam....jeste li tamo zapalili bar šibicu, ako nemate svijeću?

VL
DU
Deleted user
23:25 08.12.2018.

U nikakvom me ratu nitko nije a nije ni mogao natjerati da ubijem bilo koga nenaoružanog, o djeci da ne govorim. Volio bi da sada u večernjem pročitam podatke o broju ubijene hrvatske djece u Domovinskom ratu, njihova imena i prezimena, imena i prezimena srpske gamadi koja su ih ubila, i koliko je tih monstruma kažnjeno za te zločine.Nadam se da nije neki problem za dokazano profesionalne i objektivne novinare Večernjeg lista.

VL
AL
altruist
07:51 09.12.2018.

U Srbiji u mjestu Hrtkovc jei počelo protjerivanje srijemskih Hrvata, nitko u Srbiji nije odgovarao za ubojstva i progon njih gotovo 40.000.

VL
DU
Deleted user
23:11 08.12.2018.

Btw... gdje se može prijaviti autora ovog blesavog članka?

VL
IS
Istranka
10:06 09.12.2018.

Drago Pilsel još se nije zapalio? A obećao je! Vjerodostojno! U Domovinskom ratu je stradalo 400 djece i nikome ništa! Udba je ubila 12 godišnju djevojčicu obitelji Ševo metkom u potiljak i nikome ništa Primjera bezbroj ! Ovaj se slučajj toliko zlorabi da je žalosno u kojem kontekstu ga Pilsel zlorabi!

VL
Avatar BosnaArgentina
BosnaArgentina
07:09 09.12.2018.

Gore od ovoga nepotrebnog ubojstva je samo to da mu ova skupina životnih, političkih, yugošovinističkih i svakih drugih lešinara i moralnih gnjida daje spomen.

VL
ŠO
Šokac1
22:34 08.12.2018.

Morao je postojati ozbiljan razlog za likvidaciju Zecovih, jer inače se moglo ići od kuće do kuće bilo koje srpske obitelji, a to se nije radilo. Napokon, čuo sam da je bilo oko 9.000 Srba u postrojbama Hrvatske vojske tijekom Domovinskog rata.

VL
AG
Agricola
12:59 09.12.2018.

Munib Suljić nije Hrvat, niti je kao i ostali nabrojani bio pripadnik specijalnih postrojbi, niti ovaj navodni zločin ima veze s ratnim djelovanjima. Sinišu Rimca je pomilovao predsjednik republike Stjepan Mesić ali je Pilsel tu činjenicu očito "zaboravio"? Nego, kadd će ovi sjetiti žrtava ratnog zločina kao što su braća Tomislav i Dario Jurić koje su u Joševic na Banovini činom ratnog zločina ubili pobunjeni Srbi? Tomislav je imao dvije a Dario tek četiri godine. Kad će se ovi lažni "humanitarci" sjetiti Mladenke Zadro koju su muslimanski teroristi iz tzv. Armije BiH ubili u Grabovici skupa s majkom koja ju je držala u naručju? Mladenka je imala svega četiri godine. Gdje je pijetet prema 402 malodobne djece koje su u Hrvatskoj ubili Srbi i prema 121 hrvatskom djetetu koje su u BiH ubili Muslimani? Zašto se preskače činjenica da je Mihajlo Ze bio kriminalac koji je radio za KOS i koji je imao švercerski tal s Munibom Suljićem? I na kraju, zađšto Pilsel traži nekakvu klupicu za razmišljanje kad on nema čime razmišljati, a ono o čemu bi trebalo razmisliti je zašto državno odvjetništvo nije protiv njega podiglo optužnicu za prikrivanje zločina u Komiću 1995. godine?

VL
Avatar anti_komunist
anti_komunist
08:35 09.12.2018.

zasto bi taj kriminalan cin u sred Zagreba ima ikakve veze sa domovinskim ratom...????.....jel samo zato sto su kriminalci imali sarene odore.??? ...prestanite pljuvati po domovinskom ratu bando razbojnicka.....

VL
DU
Deleted user
09:26 09.12.2018.

Možemo ovdje spomenuti i obitelj Roknić koju su unatoč tome što su pravoslavci likvidirali srpski pobunjenici. Savo Štrbac koji je bio ministar pravosuđa u terorističkoj Vladi i koji je ti zataškavao nikada ovu obitelj ne spominje. Žrtva je žrtva, a zločin je zločin ne treba samo neke isticati, a druge prešućivati.

VL
VO
vorda400
22:05 08.12.2018.

A zbog čega su ih išli likvidirati?reket? mislim u mom kvartu je bilo par srpskih obitelji pa ih nisu specijalci vozili na sljeme

VL
DH
dalibor.hren
10:32 09.12.2018.

Suljić je umro u zatvoru! Koliko je poubijano hrvatskih obitelji?

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
00:05 09.12.2018.

Kakva moras biti kukavica i zivotinja pa ubiti curicu metkom u potiljak. Takva spodoba ne zasluzuje se zvati ljudskim bicem.

VL
BU
BuddhaZG
06:43 09.12.2018.

Kao što sam,napisao prije,par dana, za vas ne postoji dno. Vi ga iz dana u dan produbljujete. Hrvatske djece poginule i ranjene od srpskih bandita nema ? Kakva obitelj ~ takvi i oni koji im "odaju počast" . ZDS !

VL
MI
misho32
15:16 09.12.2018.

velikosrpska propaganda koju provode ti Pilsli , Pusići i slična gamad nije našla niti jedan primjer hrvatskih zlpčina u ovom, za Hrvate obrambenom ratu , već tog Zeca , kriminalca koji je harao uz pomič udbe na tržnici dolac i koji je ubijen od kriminalaca radi love . Ništa nisu mogli nači osim tog kriminalca a sa druge strane prešučuje se stotine stravičnih zločina nad Hrvatima za koje nitko nije kažnjen.

VL
ZN
znamistinu
12:05 09.12.2018.

U mom kraju oko Bjelovaa su likvidirani neki Srbi. Zante zasto? jer su radili na projektu Velike Srbije? Da li to OKß Jest jer mi danas ne bi bilo zivi. Svi likvidirani Srbi su krivi jer gotovo za sve se moze ustvrditi krivnja radili su protiv RH. U Francuskoj, Njemackoj i Izrael ili nedaj bOze USA metak u celo odmah ako otkriju da radite protiv zemlje. Mihajlo se trbeao predati, Nazalost stvar je krivo krenula te je nazalost ubijena i suruga i dijete. Medutim ovo nitko nije nalozio iz RH. Treba razjasniti ubojstvo kceri i majke te dosuditi. Za Mihajla nema oprosta.

VL
FE
fefellerunt
16:34 09.12.2018.

Naravno , ne treba očekivati da ovi građani odaju ikakvu počast i spomen na tisuće ubijenih od strane pobunjenika i srpske vojske, te četničkih odreda, to je za ove građane bila ionako beskorisna sirotinja čiji životi za njih ne vrijederijede više od lipe ,ali iskoriste zločin pojedinaca da njime proglase cijeli domovinski rat zločinačkim , jer ipak oni koji su aktivno sudjelovali u njemu spasili su desetine tisuća života hrvatske sirotinje i njihovih imanja

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.